Thumbnail

Βάσω Λασκαράκη: Μιλά για τον γάμο της και συγκινείται on air (Βίντεο) Βάσω Λασκαράκη: Μιλά για τον γάμο της και συγκινείται on air (Βίντεο)

«H αγάπη φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονες»
Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου μίλησε για τον γάμο της, ο οποίος είχε γίνει ξαφνικά και κάτω από άκρα μυστικότητα, την περίοδο του Πάσχα στην Κρήτη.

Η Βάσω Λασκαράκη είπε πως αποφάσισαν να παντρευτούν κρυφά μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο, επειδή λόγω του ντόρου που γινόταν και γιατί υπάρχουν παιδιά, θέλησαν να το κάνουν πιο ήσυχα και διακριτικά.

Το γεγονός είχε κάνει γνωστό η ίδια η Λασκαράκη με ένα instastory, ανεβάζοντας ένα απόφθεγμα στο οποίo έγραφε "Η αγάπη του φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονές της»."

Διάβασε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Παντρεύτηκαν κρυφά στην Κρήτη!

Power of Love: Η Μαρία Μπακοδήμου αποχαιρετά τον Πάνο Ζάρλα (Βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε διευκρινίσεις για τη σχετική ατάκα κι η Βάσω απάντησε, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, την οποία μετέδωσε και στην παρουσιάστρια.

«Το κείμενο αυτό το είχα βρει στο ίντερνετ και το είχα κρατήσει. Είχα πει ότι αν καταφέρουμε και φτάσουμε ως εκεί θα είναι γιατί εκείνος κατάφερε να εξαφανίσει όλους τους δαίμονες. Τα πάντα! Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε, με έναν μαγικό τρόπο. Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Όταν παθαίνεις αυτή τη φοβία και λες πρέπει να μηδενίσω και να ξαναρχίσω από την αρχή, δεν πιστεύεις ότι θα έρθει αυτή η στιγμή που στα 40 θα το στρίψεις αλλιώς το τιμόνι. Νομίζω ότι το κατάφερε με το σπαθί του δικαιωματικά. Όταν είχα πανικοβληθεί τον πρώτο καιρό που μου συνέβαινε κάτι που δεν μπορούσα να ερμηνεύσω, μου είχε πει η ψυχολόγος μου ότι οι άνθρωποι συναντιούνται τη στιγμή που πρέπει να συναντηθούν γιατί αν συναντηθούν σε μια άλλη στιγμή, μπορεί απλά να προσπεράσουν. Και είπα αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή; Γιατί πριν από 10 χρόνια δεν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αυτό τα λέει όλα… η αγάπη φώναξε πιο δυνατά από τους δαίμονες»

Δες πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

Διάβασε ακόμα: Ο Ντάνος ξυρίστηκε και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε (Φώτο) 

Πηγή

 

Home