Thumbnail

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Μάθε πότε θα βαφτίσουν τον γιο τους (Φώτο) Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Μάθε πότε θα βαφτίσουν τον γιο τους (Φώτο)

Ποια η σχέση της βασίλισσας Ελισάβετ με τη βάφτιση;- Όλες οι λεπτομέρειες 
Το βασιλικό πρωτόκολλο λέει πως τα παιδιά των γαλαζοαίματων πρέπει να βαφτίζονται πριν γίνουν έξι μηνών, με την Kate Middleton να έχει βαπτίσει και τα τρία της παιδιά, πριν γίνουν τριών μηνών. 

Στην Αγγλία ωστόσο, όλοι αναρωτιούνται πότε θα γίνει η βάπτιση του νεότερου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Archie, το πρώτο παιδί της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, κατά καιρούς είδαμε πως δεν ακολουθούν πιστά τις παραδόσεις της οικογένειας αλλά φαίνεται ότι όσον αφορά στη βάπτισή του δεν θα ξεφύγει από τα καθιερωμένα. 

Τα βρετανικά μέσα αναφέρουν πως, το ζευγάρι σκοπεύει να βαπτίσει τον γιο του τον Ιούλιο, χωρίς ωστόσο να έχει κλείσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Μάλιστα πρέπει να οριστεί ημερομηνία που να βολεύει τη βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με το πρωτόκολλο. 

 

Διάβασε ακόμη: Meghan Markle: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά τη γέννηση του γιου της (Φώτος)

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ συνηθίζει να κάνει διακοπές κάθε καλοκαίρι στο σπίτι της στη Σκωτία και φέτος σκοπεύει να ταξιδέψει στα τέλη Ιουλίου. Η βάπτιση, λοιπόν, θα γίνει ή πριν τις διακοπές της βασίλισσας ή μετά, δηλαδή όταν επιστρέψει στα τέλη Οκτωβρίου.  

 

Διάβασε επίσης: 

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο τους (Φώτο)

 

Πώς γνωρίστηκαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

 

 

Home