Thumbnail

Κρίστη Αγαπίου: Η πιο τρυφερή selfie με την κορούλα της (Φώτο) Κρίστη Αγαπίου: Η πιο τρυφερή selfie με την κορούλα της (Φώτο)

Αυτό είναι το όνομα της μικρής
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει το όμορφο μοντέλο, καθώς έγινε για πρώτη φορά μανούλα, πριν από ένα περίπου μήνα. 

Η Κρίστη Αγαπίου και ο σύζυγος της Πανίκος Λειβαδιώτης, υποδέχτηκαν στη ζωή τους, τη μικρή τους πριγκίπισσα, ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία τους! 

Από την ημέρα που έχει έρθει στη ζωή, το όμορφο μοντέλο ανέβασε αρκετές φωτογραφίες με την κορούλα της, ενώ σήμερα ανέβασε την πιο τρυφερή τους selfie, με την Κρίστη Αγαπίου να έχει στην αγκαλιά της, την μικρή της Ελίσια που σήμερα κλείνει ένα μήνα ζωής. 

 

Διάβασε ακόμη: Κρίστη Αγαπίου: Έγινε μανούλα για πρώτη φορά! Δες φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο  

 

Στη λεζάντα μάλιστα έγραψε: «Σήμερα η Ελίσια γίνεται 1 μηνός και είναι και η ονομαστική της εορτή. Από την ημέρα που μπήκες στη ζωή μου, δεν ξέρω τι σημαίνει η λέξη εγωισμός, αλλά και σίγουρα τι είναι το οκτάωρο στον ύπνο! Με δίδαξες πώς να αγκαλιάζω ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι… δεν έχω άλλη αγάπη να σου προσφέρω γιατί στην έχω δώσει όλη! Δεν μπορώ να μην σε βλέπω όλη μέρα, ακόμη και όταν κοιμάσαι και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι δική μου! Σε όλες αυτές τις μανούλες εκεί έξω, να ξέρετε πως ο χρόνος πετάει». 

 

Διάβασε επίσης: 

Κρίστη Αγαπίου: Δες την αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα της! (Φώτος)

 

Κρίστη Αγαπίου: Ανέβασε φωτογραφία που θηλάζει την κορούλα της (Φώτο)

 

 

 

Home