Thumbnail

Μαρία Φιλίππου: Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός συγκινείται on air μιλώντας για τις απώλειες (Βίντεο) Μαρία Φιλίππου: Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός συγκινείται on air μιλώντας για τις απώλειες (Βίντεο)

"Αυτός ο χρόνος μάς τσάκισε"
Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Έλα χαμογέλα", όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις απώλειες συναδέλφων της που βίωσε τον τελευταίο χρόνο.

Η Μαρία Φιλίππου αναφέρθηκε σε αγαπημένους φίλους ηθοποιούς που έφυγαν από τη ζωή τον τελευταίο χρόνο όπως η Βέτα Μπετίνη, ο Χρήστος Σιμαρδάνης, η Τζέση Παπουτσή κι ο Κώστας Ευριπιώτης.

Συγκεκριμένα για τον Κώστα Ευριπιώτη είπε«Καλούπι σαν τον Ευριπιώτη δεν θα υπάρξει ποτέ. Αγνό, λαϊκό, παιδί που ποτέ δεν θαμπώθηκε από τίποτα. Δουλευταράς. Χείμαρρος. Ξαφνικά, δεν υπάρχει»

Διάβασε επίσης:

Zέτα Μακρυπούλια: Ποιο γνωστό πρόσωπο της ελληνικής showbiz αποκάλεσε αδελφό; 

Ramona Filip: Έτσι ευχήθηκε στον Χριστόφορο Τορναρίτη για τα γενέθλιά του (Φώτο)

Δες πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Έλα χαμογέλα" κι όλα όσα είπε η Μαρία Φιλίππου:

Δες πιο κάτω τη δημοσίευση της Μαρίας Φιλίππου στο instagram, με την οποία αποχαιρέτησε τον Ευριπιώτη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΚΩΣΤΑΑΑΑΑ.....ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΟΟΟΟ που σου φωνάζανε απ' την πλατεία στους "Άντρες Έτοιμοι για Όλα."έτσι ουρλιάζω τώρα κι εγώ.θεριό ήσουνα στη σκηνή,σε θαύμαζα κάθε βράδυ,κι ένα μικρό παιδί ευαίσθητο και ταπεινό που του άρεσαν τα μικρά τα ταπεινά και τα σπουδαία για αυτό θα σε θαυμάζω μια ζωή."Στη Θεσσαλονίκη θα σε πάω μωρή για τσίπουρα κι αγριαγκινάρες "και πήγαμε και τις τσακκίσαμε κι ήσουνα ευτυχής και πλήρης.Η έγνοια σου για το συνάδελφο ,το μοίρασμα κι η δοτικότητα σου πάνω και κάτω απ' τη σκηνή.Γέλιο και χαρά και μια αγκαλιά ήσουνα.Ένα λαϊκό παιδί,αυθεντικό που δε θαμπώθηκε από τίποτα ποτέ.Όλο διάβαζες κι ερχόσουνα στο καμαρίνι και μιλάγαμε μιλάγαμε .Με απίστευτο σεβασμό μίλαγες στους νέους για τους παλιούς μέχρι πούγινες κι εσύ παλιός μα δεν το είχες καταλάβει γιατί ήσουνα αγνός κι ωραίος. Δυσεύρετο το είδος σου Ευριπιώτη θα μου λείψεις πολύ.Τα αγόρια σου να είναι περήφανα γιατί ο πατέρας τους ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός ,κι ένας υπέροχος άνθρωπος.Στο καλό φίλε μου! .

A post shared by maria philippou (@philimariaofficial) on

 

Διάβασε ακόμα: Baby boom! Ήρθε στον κόσμο ο μικρός Αντώνης Βαρδής (Φώτο)

 

Home