Thumbnail

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Μαζί στο θεατρικό σανίδι και στη μεγάλη οθόνη Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Μαζί στο θεατρικό σανίδι και στη μεγάλη οθόνη

Οι επικείμενες συνεργασίες και το ενδεχόμενο γάμου των δύο ηθοποιών - Τι λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης;
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life, όπου μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

Στη συνέντευξή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στο θεατρικό έργο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» που θα ανεβάσει η Μιμή Ντενίση τον ερχόμενο Οκτώβριο, στο οποίο θα συμμετέχει ο ίδιος αλλά κι η αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού.

Ο Γιάννης, ακόμα, θα είναι παραγωγός και πρωταγωνιστής της ταινίας "Για πάντα", στην οποία επίσης θα συνεργαστεί με την Κατερίνα.

"Χαίρομαι πολύ που κάνουμε με την Κατερίνα και θέατρο και σινεμά μαζί. Λες να έρθει και η τηλεόραση αργότερα; Για την ώρα ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο προβών στο δυνατό έργο της εξαιρετικής Μιμής Ντενίση και ξεκινάμε γυρίσματα για την ταινία «Για Πάντα», που είναι το νέο μεγάλο στοίχημά μου στον χώρο, αφού κάνω και την παραγωγή"

Διάβασε επίσης:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Είναι σέξι και το δείχνει! (Φώτο)

Γιάννης Μισιρλής - Ινώ Αναστασιάδη: Σήμερα είναι η επέτειος του γάμου τους (Φώτο)

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο γάμου, ο ηθοποιός δηλώνει:

"Δε μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι… εξαγγελίες. Με την Κατερίνα περνάμε τέλεια, είναι ο άνθρωπός μου και, όχι, δεν είναι στα σχέδιά μας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Είμαστε εξαιρετικά όπως είμαστε!"

Διάβασε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Δες τη ζωγραφιά της κόρης της για τον Μάκη Παντζόπουλο

Πηγή

Home