Thumbnail

Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο χρόνο (Βίντεο) Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο χρόνο (Βίντεο)

Το εξομολογήθηκε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία μια από τις πιο δυνατές παρουσίες στα social media, που κατάφερε να δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ μοιράζεται μαζί τους καθημερινά διάφορα προβλήματα που την απασχολούν και όχι μόνο. 

Η Μαρία Ηλιάκη, μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να απέχει από την τηλεόραση, έχει καταφέρει ωστόσο, να χρησιμοποιεί το instagram της, ως εργαλείο δουλειάς.

Νωρίτερα σήμερα, η αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση, δημοσιοποιώντας το άγνωστο πρόβλημα υγείας που έχει και εξαιτίας του οποίου άλλαξε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά της.

 

Διάβασε ακόμη: Χαρμόσυνα νέα! Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη (Βίντεο)

 

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε instastories, όπου αποκάλυψε πως τον τελευταίο χρόνο έχει σταματήσει να τρώει ζάχαρη, καθώς οι εξετάσεις της έδειξαν ότι οργανισμός της δεν μπορεί να την διασπάσει. Αφορμή για να κάνει τις συγκεκριμένες εξετάσεις στάθηκαν οι έντονες υπνηλίες που είχε μετά από κάθε γεύμα.

Όπως φάνηκε η προσωπική εξομολόγηση λειτούργησε θετικά στους διαδικτυακούς της φίλους, που της έστειλαν πολλές απορίες, ενώ έδωσε δύναμη και σε πολλούς άλλους που έχουν το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα, να πάρουν απόφαση πως πρέπει να περιορίσουν την ζάχαρη από την καθημερινότητα τους.

Δες το βίντεο:

 

Διάβασε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Ερωτευμένη με κούκλο Κρητικό! Δείτε τον (Φώτος)

 

Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία της με το νυφικό (Φώτο)

 

 

Home