Thumbnail

Nicolas Cage: Σε αυτή τη σπηλιά θα γυριστεί η ταινία όπου πρωταγωνιστεί (Φώτος) Nicolas Cage: Σε αυτή τη σπηλιά θα γυριστεί η ταινία όπου πρωταγωνιστεί (Φώτος)

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται ήδη στην Κύπρο
Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός του Hollywood , Nicolas Cage, που για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, ταξίδεψε στο νησί μας. 

Ο καταξιωμένος ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στη ταινία «Jiu Jitsu» της οποίας μερικά από τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας, με τα συνεργεία και ομάδα συνεργατών να βρίσκονται επίσης στο νησί μας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Nicolas Cage, θα παραμείνει για περίπου δέκα ημέρες στην Κύπρο, αναλόγως πως θα κυλίσουν τα γυρίσματα, ενώ θα βρεθεί σε διάφορα σημεία της Κύπρου. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, μέρος των γυρισμάτων της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο χωριό Μάμμαρι και Λύμπια.

 

Διάβασε ακόμη: Nicolas Cage: Έφτασε στην Κύπρο για τα γυρίσματα της ταινίας "Jiu Jitsu" (Φώτο)

 

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας και πολεμικών τεχνών «Jiu Jitsu», με παραγωγούς τους Martin J. Barab και Dimitri Logothetis, αναμένεται να κοστίσει €24,6 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το καστ συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Frank Grillo, Alain Moussi, Rick Yune, Marie Avgeropoulos και JuJu Chan.

Μάλιστα σκηνές της ταινίας θα γυριστούν στην πιο κάτω σπηλιά, που έχουμε δει και σε τοπικές παραγωγές της Κύπρου. 

 

Φωτογραφίες: Σοφοκλής Καρπασίτης

 

Διάβασε επίσης: 

Nicolas Cage: Μόλις χώρισε – Παίρνει διαζύγιο τέσσερις μέρες μετά τον γάμο του! (Φώτο)

 

Nicolas Cage: Σε ποια χωριά της Κύπρου θα τον συναντήσεις να γυρίζει τη νέα του ταινία

 

 

 

 

Home