Thumbnail

Συγκλονίζει ο Θάνος Μικρούτσικος: «Ο καρκίνος είναι μια δύσκολη αρρώστια» (Βίντεο) Συγκλονίζει ο Θάνος Μικρούτσικος: «Ο καρκίνος είναι μια δύσκολη αρρώστια» (Βίντεο)

Ο γνωστός καλλιτέχνης δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του
Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωή του δίνει τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος δημιουργός, που μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον καρκίνο που του χτύπησε την πόρτα. 

Ο Θάνος Μικρούτσικος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Open, με τα λόγια του να συγκλόνισαν τους πάντες. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή, ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό και θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους. 

Είναι μια δύσκολη αρρώστια και ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο, όχι στην κατάθλιψη. Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή την ζωή, την τελικά τόσο μικρή, είμαστε σχοινοβάτες. Το στοίχημα είναι να σηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε.

Σε ό,τι αφορά στον θάνατο, εγώ κι αυτός είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ. Αυτός βέβαια, είναι 3 μέτρα ψηλός, εγώ το 1,70 το γνωστό. Ξέρεις ότι στον 15 γύρο θα σε ρίξει νοκ άουτ. Ποιος είναι ο στόχος μου; Να τον κερδίζω σε κάθε γύρο στα σημεία». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εύχεται χρόνια πολλά στον αδελφό του (Φώτο)

 

Home