Thumbnail

Λουκία Μουσουλιώτη: Αποκάλυψε άγνωστο περιστατικό με τον Δημήτρη Χριστόφια (Βίντεο) Λουκία Μουσουλιώτη: Αποκάλυψε άγνωστο περιστατικό με τον Δημήτρη Χριστόφια (Βίντεο)

Συγκινούν τα λόγια του τέως προέδρου της Δημοκρατίας
Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από την Παρασκευή, 21 Ιουνίου, ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας. 

Ο ίδιος τον τελευταίο καιρό έδινε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, με την είδησή του θανάτου του, να σκόρπισε θλίψη τόσο στην οικογένεια του, όσο και σε ολόκληρη την Κύπρο. 

Από την πρώτη στιγμή, πολλά γνωστά πρόσωπα της Κύπρου αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Χριστόφια με αναρτήσεις τους στα social media, μία εξ αυτών, ήταν και η ηθοποιός, Λουκία Μουσουλιώτη Μιχαήλ. 

 

Διάβασε ακόμη: Χαράλαμπος Προύντζος: Η άγνωστη ιστορία που τον συνδέει με τη Χριστίνα Χριστόφια (Φώτο)

 

Η αγαπημένη ηθοποιός, σε τηλεφωνική της παρέμβαση σήμερα στην εκπομπή «Όλα Καλά» του ΣΙΓΜΑ, μίλησε για τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας, που ως γνωστό είχαν μια άριστη φιλική σχέση. 

Η ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως πριν από μερικούς μήνες, συναντήθηκε σε ανθοπωλείο με τον Δημήτρη Χριστόφια, όπου εκείνος την πήρε αγκαλιά και της είπε: «Κράτα με σφιχτά. Κράτα με και μην με αφήνεις. Λουκία μου εν πάω καλά». 

Δες τη συγκινητική εξομολόγηση της ηθοποιού: 

 

Διάβασε επίσης: 

Γνωστοί Κύπριοι αποχαιρετούν τον Δημήτρη Χριστόφια (Φώτος)

 

Χρίστος Χριστόφιας: Αποχαιρετά τον πατέρα του Δημήτρη Χριστόφια! (Φώτο)

 

 

Home