Thumbnail

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά on air: «Δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος» (Βίντεο) Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά on air: «Δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος» (Βίντεο)

«Το θεωρώ αγενές, απρεπές και άνανδρο» - Τι συνέβη;
Έξω φρενών ήταν σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά, με αφορμή ενός instastory που ανέβασε ο γνωστός τραγουδιστής και αναφερόταν στη Νατάσα Θεοδωρίδου. 

Συγκεκριμένα με αφορμή την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η παρουσιάστρια μίλησε και για μια ανάρτηση του Τριαντάφυλλου που την έκανε να ξεσπάσει στον αέρα της εκπομπής της. 

 

Διάβασε ακόμη: Ο Τριαντάφυλλος μιλά για τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

 

Η ίδια τα έχωσε κανονικά στον τραγουδιστή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδαμε πριν την Νατάσα Θεοδωρίδου στα πλάνα και από ότι μου είπαν, ήταν απολαυστική χθες ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και πήγε και πολύ καλά σε νούμερα! Μου στείλανε ένα Instastory, το οποίο δεν θα το παίξουμε. Όσοι το είδανε το είδανε! Ήταν από τον Τριαντάφυλλο και κάτι έγραψε… Το θεωρώ αγενές, απρεπές και άνανδρο…. Το έχω πει για ελάχιστα άτομα, αλλά σε αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ξανά ακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος, να το γράψει αυτό ένας άνδρας για μία γυναίκα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει… Καθόλου ωραίο άκομψο πολύ!».

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Φαίη Σκορδά: Την έλουσαν με σοκολάτα στον αέρα της εκπομπής! (Βίντεο)

 

Επική τούμπα στο «Πρω1νό» με τη Φαίη Σκορδά! (Βίντεο)

 

 

Home