Thumbnail

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Κυκλοφορεί σαν φάντασμα μέσα στο σπίτι της με μάσκα στο πρόσωπο! (Φώτο) Χριστιάνα Αριστοτέλους: Κυκλοφορεί σαν φάντασμα μέσα στο σπίτι της με μάσκα στο πρόσωπο! (Φώτο)

Κρατά μαχαίρι και μια… ντομάτα
Δύο μήνες μετά τη γέννησή του δεύτερου παιδιού της, η Χριστιάνα Αριστοτέλους απολαμβάνει την άδεια μητρότητας της, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, δεν πρόκειται να επιστρέψει φέτος πίσω στην εκπομπή της. 

Η παρουσιάστρια του Alpha, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχοντας στην αγκαλιά της τη μικρή Μελίνα και τον μόλις δύο μηνών, Αντρέα. 

Πέρα από τα καθήκοντα της ως μητέρα, η ίδια έχει καθημερινή επικοινωνία με τους συνεργάτες της, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για ένα λαμπερό show, που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha.

 

Διάβασε ακόμη: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η selfie με τα παιδιά της (Φώτο)

 

Η ευτυχισμένη μανούλα ωστόσο, δεν ξεχνά να φροντίζει και να περιποιείται τον εαυτό της, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που την είδαμε να μας αποκαλύπτει μυστικά της ομορφιάς της. Αυτή τη φορά ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι, κάνοντας δουλειές με μάσκα ομορφιάς, έχοντας στο χέρι της ένα μαχαίρι και μια.. ντομάτα! 

Δες την ανάρτηση της: 

 

Διάβασε επίσης: 

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Γιορτάζει τη 2η επέτειο του γάμου της με μια ανάρτηση όλο υπονοούμενα! (Φώτο)

 

Xριστιάνα Αριστοτέλους: Ανέβασε οικογενειακή φωτογραφία πριν από 34 χρόνια! (Φώτο)

 

 

Home