Thumbnail

Φαίη Σκορδά - Τριαντάφυλλος: Η κόντρα τους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου (Βίντεο) Φαίη Σκορδά - Τριαντάφυλλος: Η κόντρα τους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου (Βίντεο)

"Θα τα πούμε στο δικαστήριο" - "Δε με ενδιαφέρει η εκπομπούλα σας"
Νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά και τον τραγουδιστή Τριαντάφυλλο, που όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσει στα δικαστήρια.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Για την παρέα". Όπως όλα δείχνουν, παρακολουθώντας την εκπομπή, ο Τριαντάφυλλος ανέβασε ένα instastory (το οποίο μετά κατέβασε) με τη Νατάσα γράφοντας χαρακτηριστικά: "Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της φυσικό το κορίτσι μας".

stt0

Διάβασε επίσης:

Αυτή είναι η σύντροφος του Μάκη Δημάκη (Φώτο)

Ήβη Αδάμου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να έχει παντρευτεί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Το συγκεκριμένο instastory εξόργισε τη Φαίη Σκορδά η οποία χωρίς να το παίξει στην εκπομπή "Το Πρωινό", αναφέρθηκε σ' αυτό καθώς το θεώρησε άσχημο και ειρωνικό, και δήλωσε δημόσια πως δε θέλει να αναφερθεί ξανά το όνομα "Τριαντάφυλλος" στην εκπομπή της.

Δες πιο κάτω το βίντεο με τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά:

Η απάντηση του τραγουδιστή ήρθε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου ανέβασε ένα βίντεο απευθυνόμενος στη Φαίη Σκορδά, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!»

Δες πιο κάτω το βίντεο με την απάντηση του Τριαντάφυλλου:

Διάβασε ακόμα: Απίστευτη καταγγελία του Ανδρέα Γεωργίου: «Κινδυνεύουν ζωές…» (Φώτος)

Πηγή

Home