Thumbnail

Δεν υπάρχει! Παίκτρια του «Shopping Star» έγινε έξαλλη και φώναζε στα μαγαζιά! (Βίντεο) Δεν υπάρχει! Παίκτρια του «Shopping Star» έγινε έξαλλη και φώναζε στα μαγαζιά! (Βίντεο)

Της έφταιγαν όλα... Δείτε πως βγήκε στην πασαρέλα!
Είναι ίσως η πιο απολαυστική παίκτρια που πέρασε ποτέ από το "Shopping Star", που σίγουρα άφησε την σφραγίδα της στο παιχνίδι. 

Η Έλενα δεν σηκώνει πολλά πολλά και όπως φάνηκε είχε και νεύρα... πολλά! Η ίδια μέσα από τις επιλογές της ήταν εκτός θέματος για το concept της εβδομάδας και σαν να μην έφτανε αυτό λίγο έλειψε να …πιαστεί στα χέρια με καταστηματάρχη!

Η έξαλλη παίκτρια λοιπόν, αρχικά επέλεξε ρούχα που δεν έκαναν για το «Ντύσιμο της Πρώτης Κυρίας», όπως ήταν το θέμα. Για τις ατυχείς της επιλογές η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά είπε, μεταξύ άλλων: «Ας πάρω μία ανάσα γιατί χάνεις και χρόνο δοκιμάζοντας λάθος πράγματα…». Οι επιλογές που έκανε η παίκτρια, έκαναν τις συμπαίκτριές της να πάρουν επίσης θέση φυσικά.

Το πιο απολαυστικό όμως ήταν όταν η παίκτρια πήγε να επιλέξει τα παπούτσια της και δεν είχε χρόνο να πάει σε άλλο μαγαζί με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη με τον καταστηματάρχη.

Το τι ακολούθησε... μόνο όταν το δείτε θα καταλάβετε! 

Απολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί: 

Home