Thumbnail

Δέσποινα Βανδή: Εκτός OPEN! Συζητά ήδη με άλλο κανάλι (Βίντεο) Δέσποινα Βανδή: Εκτός OPEN! Συζητά ήδη με άλλο κανάλι (Βίντεο)

Τι γίνεται με την παρουσίαση του X-Factor;
Τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια υπήρχε η φήμη για τη λήξη της συνεργασίας της Δέσποινας Βανδή με το OPEN, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. 

Όπως όλα δείχνουν, έπεσαν οι τίτλοι τέλους με τη δημοφιλή τραγουδίστρια να αποτελεί ήδη παρελθόν από το δυναμικό του καναλιού. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια παρουσίασε φέτος την ταξιδιωτική - γαστρονομική εκπομπή «My Greece», όπου συνεργάστηκε μάλιστα και με τον γνωστό σεφ, Βαγγέλη Δρίσκα. Οι δύο τους όργωσαν την Ελλάδα, με την εκπομπή να άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μάλιστα ανακοινώθηκε από το OPEN, πως η Δέσποινα Βανδή θα παρουσίαζε και το πετυχημένο show, X-Factor που θα προβληθεί από το ίδιο κανάλι με τη νέα σεζόν.

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους ωστόσο που θα είναι κριτής στο show, μίλησε χθες στον Νίκο Μουτσινά για το παιχνίδι, ενώ δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην πασίγνωστη τραγουδίστρια αποφεύγοντας να αναφερθεί στην ίδια. 

 

Διάβασε ακόμη: Λευτέρης Λαζάρου - Δέσποινα Βανδή: Έβγαλαν μαχαίρια! Νέα κόντρα στη showbiz (Βίντεο)

 

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της κουβέντας τους, αναφέρθηκε ονομαστικά σε βασικούς συντελεστές της παραγωγής, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο, τις φήμες των τελευταίων ημερών. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η τραγουδίστρια ήταν εκείνη που αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό, εξαιτίας ορισμένων οικονομικών εκκρεμοτήτων προς την εταιρία παραγωγής. Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν ότι η Δέσποινα Βανδή ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, ώστε το «My Greece» να συνεχίσει να προβάλλεται από το κανάλι του Φαλήρου.  

 

Διάβασε επίσης: 

Δέσποινα Βανδή: Δες την κόρη της να τραγουδά

 

Δέσποινα Βανδή: Γυμνάζεται σκληρά στο γυμναστήριο (Βίντεο)

 

 

 

Home