Thumbnail

La Casa de Papel: Ανακοινώθηκε η 4η σεζόν της πετυχημένης σειράς! (Βίντεο) La Casa de Papel: Ανακοινώθηκε η 4η σεζόν της πετυχημένης σειράς! (Βίντεο)

Και να φανταστείς η 3η σεζόν δεν άρχισε καν
Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της τελευταίας δεκαετίας, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία ανά το παγκόσμιο, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Κύπρο. 

Το La Casa de Papel που προβάλλεται μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix, ετοιμάζεται να επιστρέψει με τον τρίτο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα στης 19 Ιουλίου. 

Εκατομμύρια θαυμαστές της σειράς περιμένουν με αγωνία την επιστροφή της σειράς, ενώ ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας Xataka, κυκλοφόρησε δηλώσεις μελών του cast πως έχουν υπογράψει ήδη συμβόλαια για 4η σεζόν!

Μάλιστα το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε και το Netflix της Ισπανίας, κατά τη διάρκεια ενός event για την παρουσίαση του 3ου κύκλου. 

 

Διάβασε ακόμη: La Casa de Papel 3: Έτσι θα εμφανίζονται οι πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια της σειράς (Φώτο)

 

Μάλιστα ανέφεραν χαρακτηριστικά πως: «Θυμίζουμε ότι η τρίτη σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου, οπότε μαζί με τη θερμοκρασία αναμένεται να κορυφωθεί και η αγωνία των funs για τη μοίρα των Ισπανών ληστών της καρδιάς μας. Και για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, πάρτε άλλη μία και το τρέιλερ:

 

Διάβασε επίσης: 

Φρενίτιδα προκάλεσαν τα γυρίσματα του «La Casa De Papel» στη Φλωρεντία (Βίντεο)

 

Home