Thumbnail

Μαριέλλα Σαββίδου: Συμμετέχει στην πορεία υπερηφάνειας στο Παρίσι (Φώτο) Μαριέλλα Σαββίδου: Συμμετέχει στην πορεία υπερηφάνειας στο Παρίσι (Φώτο)

Εκπροσωπεί το νησί μας κρατώντας την κυπριακή σημαία
Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Παρίσι, ενώ σήμερα τη βλέπουμε να συμμετέχει στην πορεία υπερηφάνειας που πραγματοποιείται στην πόλη του φωτός.

Η Μαριέλλα Σαββίδου εκπροσωπεί το νησί μας μαζί με την πρεσβεία της Κύπρου στη Γαλλία, ενώ κρατά στα χέρια της την κυπριακή σημαία.

Διάβασε επίσης:

Αυτός είναι ο Κύπριος που πρωταγωνιστεί σε παράσταση με τη Gloria Estefan (Φώτος)

Θέκλα Πετρίδου: Πού δεν περίμενε να δει ποτέ τον εαυτό της; (Φώτο)

Στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έγραψε χαρακτηριστικά:

"H Kύπρος υποστηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και η πρεσβεία μας δίνει το παρόν της με τις υπόλοιπες πρεσβείες που προστατεύουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην πορεία υπερηφάνειας"

Δες πιο κάτω την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chypre respecte les Droits Humains et participe à La Marche des Fiertés aujourd’hui avec les Ambassades pour L’Egalité. ????H Kύπρος υποστηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και η πρεσβεία μας δίνει το παρόν της με τις υπόλοιπες πρεσβείες που προστατεύουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο #marchedesfiertes . ????Cyprus Embassy walking with #embassiesforequality in Paris Pride. #marchedesfiertes #equalrights #egalite #pride #loveislove #loveisgreat #paris #instaparis #embassyofcyprus #ambassadedechypre

A post shared by Μαριέλλα Σαββίδου (@mariellasavvides) on

 

Διάβασε ακόμα: Δήμαρχος Ύψωνα: Δύο δυστυχήματα τού στέρησαν ολόκληρη την οικογένειά του (Βίντεο)

 

Home