Thumbnail

Κορίνα Δαμουλιάνου: Έτσι μοιάζει σήμερα η "Κορίνα" από το "Πατερ ημών" (Βίντεο) Κορίνα Δαμουλιάνου: Έτσι μοιάζει σήμερα η "Κορίνα" από το "Πατερ ημών" (Βίντεο)

Με τι ασχολείται σήμερα; - Ποια είναι η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη;
Η μικρή "Κορίνα" από την τηλεοπτική σειρά "Πατερ Ημών" μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Έλα χαμογέλα" κι αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Κώστα Καρρά, τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και πώς είχε βιώσει τότε την επιτυχία.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, η οποία ασχολείται σήμερα με την πολιτική, μιλά με τα πιο γλυκά λόγια για τον τηλεοπτικό της μπαμπά, Κώστα Καρρά.

«Ο Κώστας Καρράς είναι λες και με έχει ευλογήσει και με έφερε εδώ και μακάρι από εκεί ψηλά που με βλέπει να νιώθει περήφανος. Είχαμε πολύ μεγάλο δέσιμο μεταξύ μας, με αγαπούσε πραγματικά και τώρα στον προεκλογικό μου αγώνα συναντώ ανθρώπους που ήταν τότε στο γραφείο και μου λένε “πόσο σε αγαπούσε”, δηλαδή είναι απίστευτο, ήταν πολύ αληθινό. Αυτό που μου έλεγε τότε είναι να είμαι η Κορίνα. Ήταν τέτοιος άνθρωπος και αυτό ήθελε, να είμαι η Κορίνα.»

Διάβασε επίσης:

Μαρία Λουίζα Βούρου - Γιάννης Παπαγεωργίου: Παντρεύτηκαν στην Άνδρο (Φώτος)

Πρόδρομος Πετρίδης: Πάντρεψε την κόρη του στον Πρωταρά (Φώτος + Βίντεο)

Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη η οποία συμμετείχε κι αυτή στη σειρά, είπε πως την τελευταία φορά που την είδε ήταν στην κηδεία του Κώστα Καρρά, αλλά και πως δεν την κάλεσε ποτέ στην εκπομπή της.

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της. Αν την δω στο δρόμο φυσικά και θα της μιλήσω γιατί είναι τιμή μου και ότι έχω κάνει και όποιους ανθρώπους έχω γνωρίσει και γιατί να μην μιλήσουμε. Τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήταν τότε που “έφυγε” ο Κώστας Καρράς, δυσκολεύτηκε να με γνωρίσει, αλλά μετά με γνώρισε»

Η Κορίνα, αναφερόμενη στα χρόνια της μεγάλης αναγνωρισιμότητας όταν ήταν ακόμα πολύ μικρή, αποκάλυψε πως βίωσε bullying, ενώ πολλοί την αποκαλούσαν ψώνιο.

Δες πιο κάτω το βίντεο με της δηλώσεις της Κορίνας:

 

Διάβασε ακόμα: Άντρη Κούννου: Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας! (Φώτος + Βίντεο)

 

Home