Thumbnail

Κατερίνα Παπουτσάκη: Θηλάζει δημόσια τον μικρό της γιο, Κίμωνα! (Φώτο) Κατερίνα Παπουτσάκη: Θηλάζει δημόσια τον μικρό της γιο, Κίμωνα! (Φώτο)

Δε φαντάζεσαι που βρίσκεται την ώρα που θηλάζει των τριών μηνών γιο της
Είναι μια μητέρα που είναι αφοσιωμένη εξ’ ολοκλήρου στα δύο της παιδιά, ενώ καταφέρνει να συνδυάζει τη δουλειά της με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις. 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εδώ και τρεις μήνες βιώνει τη μητρότητα για δεύτερη φορά, καθώς ο 6χρονος Μάξιμος, τον περασμένο Μάρτιο απέκτησε αδερφάκι, τον μικρό Κίμωνα. 

Μάλιστα ο σύζυγος της αγαπημένης ηθοποιού, Παναγιώτης Πιλάφας στηρίζει την αγαπημένη του, ενώ βοηθά και εκείνος ουσιαστικά στο μεγάλωμα των παιδιών. 

 

Διάβασε ακόμη: Κατερίνα Παπουτσάκη: Θηλάζει τον γιο της σε δημόσιο χώρο στην Κύπρο (Φώτο)

 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη χθες το μεσημέρι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία μέσα από ένα καράβι. Λογικά η ηθοποιός ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την οικογένειά της, ενώ αυτό που ξεχωρίσαμε από τη φωτογραφία είναι πως η γλυκιά μανούλα θηλάζει δημόσια τον τριών μηνών γιο της, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα! 

Χαμογελαστή και πιο όμορφη από ποτέ, απολαμβάνει τον θηλασμό, ενώ κρατά τρυφερά τον γιο της, καθώς αυτή η στιγμή είναι πολύ σημαντική για κάθε μητέρα. 

Δες τη φωτογραφία:

 

Διάβασε επίσης: 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Καλοκαιρινές βουτιές στην Κύπρο! (Φώτο)

 

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της (Φώτο)

 

Home