Thumbnail

Βασίλης Κικίλιας: Αποκάλυψε πώς έκανε πρόταση γάμου στη Τζένη Μπαλατσινού (Φώτο) Βασίλης Κικίλιας: Αποκάλυψε πώς έκανε πρόταση γάμου στη Τζένη Μπαλατσινού (Φώτο)

Απάντησε ερωτήσεις μέσα από live του Facebook
Δύο βδομάδες πέρασαν από την ημέρα που ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. 

Ο γνωστός πολιτικός ωστόσο, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο site της Τζένης Μπαλατσινού και απάντησε σε ερωτήσεις αναγνωστών μέσα από το facebook live! 

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε για τα πολιτικά θέματα που τον απασχολούν ως υποψήφιος Βουλευτής στις επικείμενες εκλογές, ενώ απάντησε και σε προσωπικές ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς του φίλους. 

 

Διάβασε ακόμη: Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Οι πρώτες φωτογραφίες απ' τον γάμο τους (Φώτος)

 

Για την πρόταση γάμου που έκανε στην Τζένη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μία μέρα στο άσχετο της είπα «Ok, μια μέρα θα σε παντρευτώ» και ήταν μια δύσκολη στιγμή τότε για εμάς και μου είπε «Ναι, καλά». Από τότε της το θυμίζω συνέχεια! Είχα δίκιο, το έκανα τελικά!».

Ακόμα, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του και είπε ότι η Τζένη κάνει υπομονή τώρα που λείπει πολύ ο ίδιος λόγω της προεκλογικής περιόδου αλλά τόνισε ότι είναι ωραίο να σε περιμένει κάποιος σπίτι!

 

Διάβασε επίσης: 

Βασίλης Κικίλιας: Γιατί σκέφτηκε να αναβάλει τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού (Βίντεο)

 

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την αναγγελία του γάμους τους! (Βίντεο)

 

 

Home