Κατερίνα Δαλάκα – Ατακάν: Τρυφερά τετ α τετ σε ξαπλώστρα παραλίας (Βίντεο)

Όπως όλα δείχνουν, ένας μεγάλος έρωτας φαίνεται πως ξεκίνησε στο Survivor 3 και δεν είναι άλλος από αυτόν της Κατερίνας Δαλάκα και του Ατακάν Ισίκτουταν.

Από την πρώτη στιγμή που η νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης μπήκε στο παιχνίδι, έδειξε το ενδιαφέρον της για τον Τούρκο παίκτη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ο πιο όμορφος και θα ήθελε να τον γνωρίσει καλύτερα μέσα στο παιχνίδι, όπως και έγινε. 

Αν θυμόσαστε από τα επεισόδια, όταν οι ομάδες άλλαξαν, οι δυο τους περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί και φάνηκε πως δεν είναι απλοί συμπαίκτες. 

 

Διάβασε ακόμη: Γοητευμένη η Κατερίνα Δαλάκα με Τούρκο παίκτη! «Θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα» (Βίντεο)

 

Μάλιστα στον ελληνικό τελικό, όταν η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε το Survivor 3, ο Ατακάν δεν έκρυψε τη χαρά του. Μόλις ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τη νίκη της Ελληνίδας παίκτριας πετάχτηκε από τη θέση του και άρχισε να χειροκροτά χωρίς σταματημό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν και ο πρώτος που έτρεξε να την σφίξει στην αγκαλιά του. 

 

Μετά τον τελικό του Survivor 3, οι παίκτες διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο της Αλικαρνασσού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί, Κατερίνα Δαλακά και Ατακάν φαίνεται να πέρασαν όμορφες στιγμές. 

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Instagram, τους βλέπουμε να είναι αγκαλιά και μόλις καταλαβαίνουν πως τους τραβούν απομακρύνονται. Η αμηχανία είναι φανερή στο πρόσωπο της Ελληνίδας παίκτριας.

 

 

Σε μια άλλη ανάρτηση ωστόσο, οι δύο τους απεικονίζονται να κάθονται σε ξαπλώστρα και να απολαμβάνουν την αυγή. 

 

Εδώ σίγουρα υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος…     

 

Διάβασε επίσης: 

Survivor: Έλιωνε η Δαλάκα βλέποντας τον Atakan να τραγουδά! (Φώτο)

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ