Thumbnail

Γοητευμένη η Κατερίνα Δαλάκα με Τούρκο παίκτη! «Θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα» (Βίντεο) Γοητευμένη η Κατερίνα Δαλάκα με Τούρκο παίκτη! «Θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα» (Βίντεο)

Ειδύλλιο στο Survivor; Μιλάει για εκείνον και γελάνε τα μάτια της
Το πρώτο ειδύλλιο στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, φαίνεται πως είναι γεγονός, καθώς τα λόγια της Κατερίνας Δαλάκα για παίκτη της τουρκικής ομάδας, στο χθεσινό επεισόδιο έκρυβαν μια συμπάθεια διαφορετική, ενώ η ίδια γελούσε μιλώντας για εκείνον. 

Ο λόγος για τον Atakan από την αντίπαλη ομάδα, που στην χθεσινή αποχώρηση παρέμεινε, γεγονός που η Κατερίνα Δαλάκα έδειξε να είναι χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τη στιγμή που περιμέναμε την ανακοίνωση του αποτελέσματος για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, είδα ότι ο Atakan κρατούσε με το ένα χέρι το κομποσκοίνι που του έκανα δώρο, ανταλλάξαμε βασικά. Και η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα γιατί αυτό δείχνει ότι τα λίγα λόγια που ανταλλάξαμε τις φορές που τον έχω πετύχει, του έδωσαν πολλή δύναμη και πιστεύω ότι τα θεώρησε σημαντικά και μπορεί να πήρε δύναμη από αυτό. Και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Χάρηκα που έμεινε ο Atakan γιατί είναι πολύ συμπαθητικό παιδί, τον συμπαθώ ιδιαίτερα και είναι από τα άτομα που έχω έρθει πιο κοντά από την αντίπαλη ομάδα. Είναι από τους καλύτερους παίκτες. Θα ήθελα να τον γνωρίσω ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του παιχνιδιού. Είναι ο πιο όμορφος από την αντίπαλη ομάδα. Τι άλλο να πω, δεν ξέρω…»

Δες το σχετικό απόσπασμα και βγάλε τα συμπεράσματα σου: 

 

 

Ποιος είναι όμως, ο Atakan  Isiktutan; 

Είναι 25 χρονών και γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα οικονομικών του πανεπιστήμιου Maltepe της Κωνσταντινούπολης με υποτροφία. Μετά την αποφοίτησή του το 2016, ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Üsküdar, Τμήμα ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας.

Ο Atakan ασχολείται με τον αθλητισμό, με πολλές διακρίσεις στο crossfit, ενώ σύμφωνα με το βιογραφικό του έχει κάνει επίσης κολύμπι και μπάσκετ.

Οι φωτογραφίες του στο Instagram, πάντως, μας εξηγούν πολλά για τον ενθουσιασμό των γυναικών της ελληνικής ομάδας

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ben hazırım ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Atakan Işıktutan (@isiktutanatakan) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Farklı antrenman sistemleriyle vücudunuzu şaşırtın.. bu enerjik ortam tam bana göre. @fit2movetr teşekkürler kardeşim @berkannkarabulut

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Atakan Işıktutan (@isiktutanatakan) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaybetmekten korkmadığın zaman kazanabilirsin ben hiç bir şeyden korkmam...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Atakan Işıktutan (@isiktutanatakan) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu seneye gülerek girdim hadi devamı gelsin ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Atakan Işıktutan (@isiktutanatakan) στις

 

Διάβασε επίσης: 

Δε φαντάζεσαι πόσα χρήματα θα πάρει η Δαλάκα μπαίνοντας στο Survivor! (Βίντεο)

 

Σαρωτική η Κατερίνα Δαλάκα! Επέστρεψε για να "σώσει" την ελληνική ομάδα (Βίντεο)

 

 

Home