Thumbnail

Έφη Παπαϊωάννου: Στο κόκκινο χαλί με τις στιλάτες δίδυμες κόρες της και τον σύντροφο της (Φωτο) Έφη Παπαϊωάννου: Στο κόκκινο χαλί με τις στιλάτες δίδυμες κόρες της και τον σύντροφο της (Φωτο)

Μάνα και κόρες τα απόλυτα fashion icons
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία μια από τις πιο στιλάτες γυναίκες της Κύπρου, που τις δημιουργίες της, επιλέγουν πολλές γνωστές κυρίες της Κύπρου και όχι μόνο. 

Η Έφη Παπαϊωάννου κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο της μόδας, με τις δημιουργίες της να ξεχωρίζουν και να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. 

Η όμορφη Κύπρια σχεδιάστρια πέρα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, είναι και μια στοργική μητέρα, που αφιερώνει αρκετό χρόνο στις δίδυμες κόρες της, αλλά και στον μικρό Κωνσταντίνο, που απέκτησε με τον αγαπημένο της, Μάξ Τρίγκα. 

 

Διάβασε ακόμη: Έφη Παπαϊωάννου: Συγκινεί με τα λόγια της για τη μητέρα του Άντη Χατζηκωστή (Φώτο)

 

Χθες βράδυ οι τέσσερις τους, βρέθηκαν σε βραβεία ομορφιάς όπου πόζαραν στο φωτογραφικό φακό, κλέβοντας για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις. 

Οι δίδυμες κόρες της Έφης Παπαϊωάννου, Αθηνά και Εβελίνα φαίνεται πως έχουν πάρει από το στιλ της μητέρας τους, φορώντας μοναδικές δημιουργίες από τη μητέρα τους! 

 

Διάβασε επίσης: 

Έφη Παπαϊωάννου - Μάξ Τρίγκας: Τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του γιού τους (Φώτο)

 

Μαξ Τρίγκας: Ποζάρει αγκαλιά με τις δίδυμες κόρες της Έφης Παπαϊωάννου! (Φώτο)

 

Οι τρυφερές ευχές της Έφης Παπαϊωάννου στις δίδυμες κόρες της που έχουν σήμερα γενέθλια (Φώτο)

 

 

 

Home