Thumbnail

Γιώτα Κουφαλίδου: Σήμερα έχει τα γενέθλια της και ζητάει τη βοήθεια μας! (Φώτο) Γιώτα Κουφαλίδου: Σήμερα έχει τα γενέθλια της και ζητάει τη βοήθεια μας! (Φώτο)

Κίνηση ανθρωπιάς από την αγαπημένη παρουσιάστρια
Τα γενέθλια της έχει σήμερα η αγαπημένη Κύπρια παρουσιάστρια Γιώτα Κουφαλίδου, που από το πρωί δέχεται δεκάδες ευχές από φίλους και γνωστούς. 

Οι τελευταίοι δέκα μήνες ήταν για την ίδια αρκετά δύσκολοι, βιώνοντας τον καρκίνο, που κατάφερε ωστόσο να νικήσει παλληκαρήσια και γενναία. 

Η Γιώτα Κουφαλίδου με περίσσια δύναμη κατάφερε και βγήκε νικήτρια από τη δοκιμασία που της χτύπησε την πόρτα, ενώ έδωσε πίστη και δύναμη σε αυτούς που παλεύουν με τον καρκίνο. 

Έχοντας γυρίσει σελίδα, η ίδια συνεχίζει να χαμογελά, ενώ σήμερα 5 Ιουλίου, έχει τα γενέθλια της. 

 

Διάβασε ακόμη: Γιώτα Κουφαλίδου: Έβγαλε το μαντήλι από τα μαλλιά και έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση (Φώτο)

 

Η ίδια ωστόσο, συγκινεί για ακόμη μια φορά, καθώς μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν εισφορά για το American Cancer Society, βοηθώντας και η ίδια στο σπουδαίο έργο που γίνεται για την καταπολέμηση του καρκίνου. 

Η ομάδα του My Life εύχεται στην πανέμορφη Γιώτα Κουφαλίδου Χρόνια Πολλά και να είναι πάντα παράδειγμα για όσους δίνουν τον δικό τους αγώνα. 

 

Διάβασε επίσης: 

Γιώτα Κουφαλίδου: Θυμάται τη μητέρα της και συγκινεί με τις αναρτήσεις της! (Φώτος)

 

Επέτειος γάμου για τη Γιώτα Κουφαλίδου! Γιορτάζει 6 χρόνια ευτυχίας (Φώτο)

 

 

Home