Thumbnail

Τ’ άστρα μίλησαν! Χειροτονείται μοναχός ο Νίκος Χορταραέας (Βίντεο) Τ’ άστρα μίλησαν! Χειροτονείται μοναχός ο Νίκος Χορταραέας (Βίντεο)

Δες την πρώτη φωτογραφία και το καινούργιο του όνομα
Ο Νίκος Χορταρέας έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, όπου έδινε συμβουλές στους τηλεθεατές ως αστρολόγος.

Πάντα εκκεντρικός και ετοιμόλογος, ο ίδιος έγινε viral μέσα από διάφορες εκπομπές που σατίριζαν αυτά που έλεγε, αλλά και τα λαμπερά ρούχα που επέλεγε για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, ο ίδιος αναμένεται  να χειροτονηθεί Ιερομόναχος και πλέον θα φέρει το όνομα πατήρ Κυπριανός. 

 

Ο πρώην αστρολόγος αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού και της εκκλησίας, καθώς αναμένεται να χειροτονηθεί μέσα στον Ιούλιο ή στα μέσα Αυγούστου στη Μητρόπολη Λαγκαδά. 

Ο ίδιος μιλώντας στο tlife δήλωσε: «Δεν χειροτονήθηκα ακόμα αλλά προετοιμάζομαι είναι αλήθεια. Η χειροτονία μου θα γίνει μέχρι τέλος του Ιουλίου ή το πολύ μέχρι τον 15Αύγουστο».

Φαίνεται πως σε εκκλησιαστικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης στη Βόρεια Ελλάδα είναι γνωστό πως ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας αποκαλείται πια πατήρ Κυπριανός και μάλιστα λέγεται πώς η χειροτονία του έγινε πριν από έναν μήνα στην γιορτή της Αναλήψεως.

 

Μέσα από το ρεπορτάζ προκύπτει πως η επιλογή του νέου του ονόματος δεν είναι τυχαία καθώς, μέσα από τη θρησκευτική παράδοση ο Άγιος Κυπριανός είναι ο Άγιος στον οποίο προσεύχονται οι πιστοί που θεωρούν ότι έχουν «χτυπηθεί» από τη μαγεία και το μάτι.

Να σας θυμίσουμε πως ο πρώην αστρολόγος πριν από περίπου πέντε χρόνια είχε μπλεξίματα με το ΣΔΟΕ, καθώς φερόταν σύμφωνα με δημοσιεύματα να μην έχει δηλώσει καταθέσεις 710.000 ευρώ. 

 

Μάλιστα ο ίδιος τα τελευταία τέσσερα χρόνια διέμενε στην Κύπρο όπου μέχρι πρόσφατα έκανε εκπομπές σε κυπριακό κανάλι. 

Δες τη συνέντευξη του που παραχώρησε στην Avant Garde:

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι δύο της γιοι, την έμαθαν να παίζει μπάσκετ! (Βίντεο)

 

Βασιλική Ανδρίτσου: Στην παραλία με την πέντε μηνών κόρη της! (Φώτος)

 

 

Home