Thumbnail

Κατερίνα Αγαπητού: Παραμένει στον Alpha και αναλαμβάνει νέα καθήκοντα (Φώτο) Κατερίνα Αγαπητού: Παραμένει στον Alpha και αναλαμβάνει νέα καθήκοντα (Φώτο)

Η παρουσιάστρια κλείδωσε σε καινούργια εκπομπή του σταθμού 
Η τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», ρίχνει αυλαία αύριο Παρασκευή 12/07, με την ομάδα της εκπομπής να φεύγει για διακοπές και να επιστρέφουν ανανεωμένοι τον Σεπτέμβριο. 

Στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται η Κατερίνα Αγαπητού, από τις 23 Απριλίου που η Χριστιάνα Αριστοτέλους γέννησε τον μικρό Ανδρέα. Η ξανθιά παρουσιάστρια αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε όλη την άδεια που δικαιούται και με δύο παιδιά στο σπίτι, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. 

Η Χριστιάνα ωστόσο, θα επιστρέψει με τη νέα σεζόν σε διπλό ταμπλό, καθώς πέρα από τη απογευματινή της εκπομπή, θα παρουσιάσει και ένα βραδινό show, για το οποίο ομολογουμένως είχε εκφραστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ότι ήθελε πολύ να κάνει.

 

Διάβασε ακόμη: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Προσεχώς με βραδινό show στην τηλεόραση (Βίντεο)

 

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η Κατερίνα Αγαπητού όπου την αντικαθιστά την Χριστιάνα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κανάλι, ενώ κράτησε και τα νούμερα της εκπομπής. 

Για το λόγο αυτό το κανάλι, της έδωσε την αρχισυνταξία για το νέο show που θα παρουσιάσει η Χριστιάνα στο κανάλι, ενώ θα επιμελείται τις συνεντεύξεις αλλά και τα βιντεάκια των διαγωνιζομένων που θα λάβουν μέρος. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως μόνιμη θέση στο πλατό θα κατέχουν οι τραγουδιστές Άλεξ Οικονόμου και η Βαλάντω Τρύφωνος. 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Αυτό το πρόσωπο έρχεται στο πάνελ της Αριστοτέλους μετά την αποχώρηση της Λαμπροπούλου (Φώτο)

 

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Φόρεσε το ίδιο καφτάνι με τη μικρή Μελίνα και πήγαν θάλασσα (Φώτο) 

 

 

Home