Thumbnail

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η φωτογραφία τους έφερε αντιδράσεις και κράξιμο στο Instagram (Φώτο) Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η φωτογραφία τους έφερε αντιδράσεις και κράξιμο στο Instagram (Φώτο)

Το ζευγάρι δέχτηκε διαδικτυακή επίθεση – Τι συνέβη; 
Μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Χριστίνας Μπόμπα, ήταν αρκετή να ξεσπάσει ένας διαδικτυακούς «πόλεμος» και πολλές αντιδράσεις. 

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, ανέβασε μια φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τον Σάκη πάνω στο μηχανάκι, φορώντας κράνη και γυαλιά ηλίου. 

Στη λεζάντα μάλιστα έγραψε: «Όταν έχεις λιωωωωώσει όλη μέρα να περπατάς στο κέντρο... έρχεται ο ιππότης με το άλογό του ( στην περίπτωση μας μηχανάκι) να σε σώσει! ΥΓ. Πάντα κράνος και οι σέλφι πριν να ξεκινήσουμε». 

Η ανάρτηση αυτή βρήκε πολλούς που ξέσπασαν με τα σχόλια τους, καθώς μέσα από τα γυαλιά που φοράνε, φαίνεται πως η μηχανή βρίσκεται σε κυκλοφορία μέσα στο δρόμο. 

 

 

Διάβασε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Τραγούδησαν το «Ροζ» σε πάρτι στη Λευκωσία (Βίντεο) 

 

Μια follower μάλιστα τους έγραψε μάλιστα πως νιώθει ότι η νοημοσύνη της υποτιμάται, λέγοντας: «Συγνώμη σας εκτιμώ και τους δυο... Απλώς επειδή το νοιώθω ως υποβιβασμού νοημοσύνης... Στα γυαλιά σου Σάκη καθρεπτίζεται κίνηση μπροστά... Οπότε τι εννοείται "οι σέλφις πριν να ξεκινήσουμε"???». 

 

Τότε, η Χριστίνα, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και έδωσε τη δική της αιχμηρή απάντηση απαντώντας στο σχόλιο της: «Η σειρά των γεγονότων για να είστε όλοι πιο ήρεμοι πως δεν υποτιμάται η νοημοσύνη σας... ο Σάκης έχει έρθει να με πάρει, τον έχει πιάσει κόκκινο πριν κάνει στην άκρη εντελώς, ανεβαίνω γρήγορα, βάζω κράνος, βγάζει σελφι, ασφαλίζω το κράνος μου, περιμένουμε αρκετά δεύτερα μέχρι να ξεκινήσει το πράσινο και να ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας. 

Επιστρέφουμε σπίτι μας, βλέπω τη φωτό και λέω α ωραία φωτό , όποτε και την ανεβάζω. 

Ελπίζω να είστε όλοι καλυμμένοι».

 

Διάβασε επίσης: 

 

Σάκης Τανιμανίδης: Αναλαμβάνει τηλεπαιχνίδι… βόμβα! (Βίντεο)

 

Χριστίνα Μπόμπα: Κάνει «Kiki challenge» με οδηγό τον Σάκη Τανιμανίδη (Βίντεο) 

 

 

 

Home