Thumbnail

Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή: Απαντά στους επικριτές της με ένα κείμενο στο Instagram (Φώτο) Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή: Απαντά στους επικριτές της με ένα κείμενο στο Instagram (Φώτο)

Η κόρη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας παίρνει θέση και απαντά σε όλους όσοι ασχολούνται μαζί της και το lifestyle που ακολουθεί
Πριν από λίγες ημέρες η μικρότερη κόρη του Νίκου Αναστασιάδη, γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα τα γενέθλια της, σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού. 

Η Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή ωστόσο, δέχτηκε αρνητικά σχόλια για το πάρτι γενεθλίων που έκανε αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται δέκτης αρνητικής κριτικής. 

Η ίδια θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα κείμενο στους επικριτές της. 

 

Διάβασε ακόμη: Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή: Πάρτι υπερπαραγωγή στη Λεμεσό για τα γενέθλια της (Βίντεο)

 

Συγκεκριμένα στο κείμενο που ανέβασε στο instagram της, η κόρη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, έγραψε χαρακτηριστικά: «Έχω μάθει ότι οι επικριτές θα είναι πάντα επικριτές ότι και αν συμβεί. Αυτό έμαθα στη ζωή μου. Για αυτό σας παρακαλώ εσάς που επικρίνετε το τι κάνω να βρείτε καλύτερα πράγματα να ασχολείστε στη ζωή σας, ίσως και την ίδια την αληθινή ζωή; Όπως την αγάπη, την ηρεμία και την ευτυχία. Η ζωή είναι μικρή για να κρύβει κακίες. Όσο για μένα; Μην ανησυχείτε γιατί θα συνεχίζω να είμαι ένα χαρούμενο άτομο και να απολαμβάνω τη ζωή στο μέγιστο».

 

Διάβασε επίσης: 

Γιάννης Μισιρλής - Ινώ Αναστασιάδη: Σήμερα είναι η επέτειος του γάμου τους (Φώτο)

 

Γιάννης Μισιρλής: Το τρυφερό μήνυμα στη σύζυγο του Ινώ Αναστασιάδη (Φώτο)

 

 

 

Home