Thumbnail

Θέκλα Πετρίδου: Στην αποφοίτηση του γιου της Λάζαρου στην Αγγλία (Βίντεο) Θέκλα Πετρίδου: Στην αποφοίτηση του γιου της Λάζαρου στην Αγγλία (Βίντεο)

Συγκινημένη η Κύπρια ψυχολόγος - Δες στιγμιότυπα από την αποφοίτηση
Στην Αγγλία βρίσκεται από χθες η αγαπημένη Κύπρια ψυχολόγος, καθώς νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση του γιου της. 

Η Θέκλα Πετρίδου μαζί με τον σύζυγος της Παναγιώτης Χριστοδούλου, την κόρη της Κυριακή και τον ιερέα πατέρα της, Ανδρέα Πετρίδη, ταξίδεψαν για να παρευρεθούν στην αποφοίτηση του γιου της, Λάζαρου Πανταζή στο Portsmouth. 

Στη σημαντική αυτή ημέρα για τον γιο της ψυχολόγου, βρέθηκε και ο αδερφός της Δρα Θεοδόσιος Πετρίδης μαζί με τη σύζυγο του Χριστιάνα Πετρίδου και τη κόρη τους Γεωργία. 

 

Όλοι μαζί βρέθηκαν από νωρίς στο χώρο όπου θα τελείτο η αποφοίτηση όπου έβγαλαν και τις απαιτούμενες φωτογραφίες. 

 

Ο Λάζαρος Πανταζής πήρε το πτυχίο του στα Sports and Exercise Science, ενώ την ώρα που ακούστηκε το όνομα του από τα μεγάφωνα, όλη η οικογένεια φώναξε από χαρά. 

 

Το MyLife επικοινώνησε με την Θέκλα Πετρίδου όπου μας δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη για την αποφοίτηση του γιου της, ενώ μας ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στην Κύπρο, το βράδυ του Σαββάτου. 

Εμείς να ευχηθούμε συγχαρητήρια στον Λάζαρο Πανταζή και καλή σταδιοδρομία! 

 

Διάβασε ακόμη: 

Θέκλα Πετρίδου: Δίνει στιλιστικές συμβουλές για παχουλές! (Βίντεο)

 

Θέκλα Πετρίδου: Έχει γενέθλια και μας αποκάλυψε την ηλικία της (Φώτο)

 

Θέκλα Πετρίδου: Βάζει το μαγιό της και κάνει την πρώτη της βουτιά στην πισίνα (Φώτος)

 

 

 

Home