Thumbnail

Σάκης Τανιμανίδης: Πάντρεψε τον αδερφό του με την κολλητή της Χριστίνας Μπόμπα (Φώτος) Σάκης Τανιμανίδης: Πάντρεψε τον αδερφό του με την κολλητή της Χριστίνας Μπόμπα (Φώτος)

Δες υπέροχες φωτογραφίες από το γάμο
Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ζουν από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους!

Τους έχουμε συνηθίσει με μια βαλίτσα στο χέρι, να πηγαίνουν από ταξίδι σε ταξίδι, είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, είτε για διασκέδαση. 

Μετά τον Άγιο Δομίνικο, την Αλικαρνασσό, την Κύπρο και τη Μύκονο,  βρίσκεται και πάλι στη βάση του και απολαμβάνει τη θαλπωρή του σπιτιού του στην Αθήνα. 

Διάβασε επίσης:Ιωάννα Λαμπροπούλου: Παντρεύεται και μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου της (Βίντεο)

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Σάκης Τανιμανίδης πάντρεψε τον μεγαλύτερο αδερφό του με μια από τις αγαπημένες φίλες της Χριστίνα Μπόμπα. 

Η μελαχρινή καλλονή δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από τον υπέροχο και ρομαντικό γάμο που πραγματοποιήθηκε στην Καλλιθέα, έγραψε στη λεζάντα: «Σα χθες θυμάμαι να παίζουμε στα σκαλάκια στη γειτονιά μας στη Λαμία… όταν μας έκανε βέβαια τη χάρη να παίξεις μαζί μας, γιατί ήταν η κουλ έφηβη και εμείς πιτσιρίκια! «Η Χριστίνα η μεγάλη»… έτσι τη φωνάζαμε να τη ξεχωρίζουμε από μένα, τη «Χριστίνα τη μικρή». Και τώρα είναι όντως μεγάλη, παντρεμένη και έτοιμη να γίνει μανούλα!  Με το καλό ξαδερφούλα μας! Μόνο χαρές να έχει η ζωή σας ? και ο μικρός μας να είναι γέρος και καλότυχος! ? #familymoments».

Δες φωτογραφίες

 

Διάβασε επίσης:Σάκης Ρουβάς: Όλη η αλήθεια για την γνωρισμία του με την Κάτια Ζυγούλη

Πηγή

Home