Θέκλα Πετρίδου: Παραιτήθηκε από το ΣΙΓΜΑ! Μάθε όλο το ρεπορτάζ (Φώτο)

Συγκεκριμένα, η ίδια σήμερα το απόγευμα είχε συνάντηση με τον Χρύσανθο Τσουρούλη για να μιλήσουν για το μέλλον της εκπομπής. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyLife, η ψυχολόγος ήταν ενοχλημένη για την αλλαγή στην ώρα της εκπομπής της, καθώς αυτή ήταν η τρίτη φορά που άλλαζε ώρα προβολής. 

Η εκπομπή «Θέκλα, Μιλάμε Ανοικτά», ξεκίνησε να προβάλλεται το μεσημέρι, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε πρωί, ακριβώς μετά το «Πρωτοσέλιδο».

Αν και η εκπομπή έκανε νούμερα τηλεθέασης, η Θέκλα Πετρίδου ενοχλήθηκε που την μετέφεραν πάλι απόγευμα, καθώς με την κίνηση αυτή, οι τηλεθεατές μπερδεύονται με τις αλλαγές στην ώρα προβολής. 

 

Διάβασε ακόμη: Θέκλα Πετρίδου: Στην αποφοίτηση του γιου της Λάζαρου στην Αγγλία (Βίντεο)

 

Η γνωστή ψυχολόγος, ωστόσο, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε, ενημέρωσε πως αποχωρεί από το ΣΙΓΜΑ, με την εκπομπή να συνεχίζει κανονικά μέχρι τις 9 Αυγούστου. 

Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Αποφάσισα σήμερα να μην συνεχίσω για 3η σεζόν την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή, «Θέκλα Μιλάμε Ανοιχτά», στο τηλεοπτικό κανάλι Σίγμα στην Κύπρο, και να μην απαντήσω θετικά στην πρόταση του καναλιού για ανανέωση του συμβολαίου μου. Για λόγους που ως όφειλα ενημέρωσα τη διεύθυνση του καναλιού. Ευχαριστώ πολύ την τηλεόραση Σίγμα και τον όμιλο Δία και τον κύριο Κώστα Χατζηκωστή προσωπικώς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία που μου έδωσαν. Είμαι ευγνώμων.
Η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά μέχρι και την Παρασκευή 9 Αυγούστου». 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Θέκλα Πετρίδου θα αφοσιωθεί στο κανάλι της στο Youtube, όπου ανεβάζει καθημερινά βίντεο, ενώ είναι ανοικτή σε προτάσεις όσο αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον. 

 

Διάβασε επίσης: 

Θέκλα Πετρίδου: Δίνει στιλιστικές συμβουλές για παχουλές! (Βίντεο)

 

Θέκλα Πετρίδου: Βάζει το μαγιό της και κάνει την πρώτη της βουτιά στην πισίνα (Φώτος)

 

 


 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ