Thumbnail

Χρύσανθος Τσουρούλλης: Με εκπομπή μαγειρικής στο ΣΙΓΜΑ; Μάθε όλο το ρεπορτάζ (Φώτος) Χρύσανθος Τσουρούλλης: Με εκπομπή μαγειρικής στο ΣΙΓΜΑ; Μάθε όλο το ρεπορτάζ (Φώτος)

Οι φωτογραφίες που έβαλαν φωτιά
Μερικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, με τον γνωστό παρουσιαστή σε μια κουζίνα, ήταν αρκετές να πυροδοτήσουν τις φήμες. 

Συγκεκριμένα, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφίες όπου τον βλέπουμε να βρίσκεται μέσα σε μια κουζίνα και να κόβει διάφορα λαχανικά. 

Μάλιστα σε μια φωτογραφία έγραψε στη λεζάντα, «Εκπομπή μαγειρικής λέτε;», αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως τον δούμε στην παρουσίαση εκπομπής μαγειρικής. 

 

Διάβασε ακόμη: Χρύσανθος Τσουρούλλης – Έμιλυ Γιολίτη: Ταξίδι για δύο στη μαγευτική Βενετία! (Φώτος)

 

Η αλήθεια ωστόσο κρύβεται αλλού, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyLife, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν με σκοπό το γενικό τρέιλερ του σταθμού που θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Στο τρέιλερ, πέρα από τον Χρύσανθο Τσουρούλλη θα δούμε και άλλους παρουσιαστές του καναλιού να συμμετέχουν, με την ιδέα, να θέλει τους παρουσιαστές να ετοιμάζουν το τραπέζι στους τηλεθεατές. 

 

Διάβασε επίσης: 

Χρύσανθος Τσουρούλλης: Γιόρτασε τα γενέθλια του μαζί με την Έμιλυ Γιολίτη (Φώτος)

 

Χρύσανθος Τσουρούλλης: Οι τρυφερές ευχές στον γιο του Ιωάννη! (Φώτο)

 

 

 

Home