Thumbnail

Τι σχέση έχει η Barbra Streisand με τον πρίγκιπα Κάρολο; Τι σχέση έχει η Barbra Streisand με τον πρίγκιπα Κάρολο;

Μετά τα κουτσομπολιά της δεκαετίας του 70', η διάσημη τραγουδίστρια κάνει την πιο απρόσμενη δήλωση
Η αλήθεια είναι πως δεν το ξέραμε, αλλά ο Τύπος της εποχής, τη δεκαετία του 70', υποστήριζε ότι η Barbra Streisand είχε δεσμό με τον πρίγκιπα Κάρολο. Τελικά, φαίνεται πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέβηκε πρόσφατα στη σκηνή του London’s Hyde Park και έκανε τη δήλωση του ενός εκατομμυρίου. Τι είπε; 

«Αν είχα παίξει καλά τα χαρτιά μου, θα μπορούσα να είμαι η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα» αναφερόμενη στους τίτλους εφημερίδων τη δεκαετία του ‘70 -που συνόδευαν φωτογραφίες της με τον πρίγκιπα Κάρολο- “Η Barbra γοητεύει τον πρίγκιπα της, Κάρολο».

Έτσι, για να μαθαίνουμε, οι  δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά το 1974 στα γυρίσματα της ταινίας “Funny Lady”. Μετά από 20 χρόνια βρέθηκαν ξανά, όταν η Streisand εμφανίστηκε στο Wembley Arena σε εκδήλωση για τη στήριξή του ιδρύματος Prince’s Trust, που βοηθά ευάλωτους νέους να προχωρήσουν στη ζωή τους. Αργότερα εκείνη τη χρονιά, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο πρίγκιπας και η τραγουδίστρια είχαν σχέση, μετά τον χωρισμό του Κάρολου με την πριγκίπισσα Diana το 1994. Εμείς, πάντως ψηφίζουμε Barbra παρά Camilla. 

Διάβασε ακόμη

Ανεβάζει το θερμόμετρο ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Γιώργος Καπουτζίδης: Το νέο επαγγελματικό του βήμα 

 

 

Πηγή 

 

Home