Thumbnail

Τάσος Θεοδώρου: Αποχώρησε από το Omega Τάσος Θεοδώρου: Αποχώρησε από το Omega

Έδωσε χθες την παραίτησή του
Ένα επαγγελματικό κεφάλαιο ολοκληρώθηκε  σήμερα για τον Τάσο Θεοδώρου, ο οποίος όπως έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αποχωρεί από το Omega. 

Γι αυτή την τηλεοπτική σεζόν ο Τάσος Θεοδώρου βρισκόταν στην παρουσίαση της μεσημβρινής εκπομπής του καναλιού του Αρχαγγέλου, μαζί με τον Χάρη Αριστείδου. 

Σύμφωνα με την ανάρτησή του, ο κύκλος του στο Omega, ολοκληρώθηκε και βάζει πλώρη γι άλλα! 

Δες την ανάρτησή του:

"Σήμερα αποχαιρέτησα φίλους και συναδέλφους,με τους οποίους μας ενώνουν πολλά. Η αποχώρηση μου από το Omega ήταν μια συνειδητή απόφαση που είχα πάρει από καιρό. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και καλή δύναμη. Θελω να ευχαριστήσω τους τηλεθεατές που μας στήριζαν όλους αυτούς τους μήνες,όπως επισης τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά για το «Έλα να δεις».Φιλαράκια μου :Δημήτρη,Ελενα,Αντρη,Κατερίνα,Ηλία,Θάνο, Ηρώ,Ντέμη,Μαρία,Μιχάλη, σας έχω μέσα στην καρδιά μου! Σας αξίζουν τα καλύτερα!

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κινηματογραφιστές μας,στα άτομα του κοντρολ,στους τεχνικούς,στο τμήμα ειδήσεων,το τηλεφωνικό κέντρο και σε όλους όσοι συνέβαλαν στο να βγει η εκπομπή στον αέρα"

Διάβασε επίσης:Ελευθερία Ελευθερίου: Κόβει την ανάσα

Σύμφωνα τώρα, με αποκλειστικές πληροφορίες του MyLife, το κανάλι ψαχνει αυτές τις ημέρες το άτομο που θα αναλάβει την παρουσίαση της μεσημβρινής εκπομπής, χωρίς να είναι σίγουρο αν θα μείνει το ιδιο concept, με το "Έλα να δεις"

Διάβασε επίσης:Γιώργος Καπουτζίδης: Το νέο επαγγελματικό του βήμα 

Home