Thumbnail

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Πέτρος Κωστόπουλος! (Βίντεο) Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Πέτρος Κωστόπουλος! (Βίντεο)

Τον παρουσιάζουν σαν δισεκατομμυριούχο – Έξω φρενών στην εκπομπή του 
Ένα απίστευτο ξέσπασμα στην έναρξη της εκπομπής του, έκανε σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος, καθώς έχει πέσει θύμα απάτης στο διαδίκτυο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τον τελευταίο καιρό έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης που τον παρουσιάζει σαν δισεκατομμυριούχο.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε μάλιστα πως κινείται νομικά με αγωγές και εξώδικα εναντίον του Facebook που δεν κατέβασε τα σχετικά posts που τον συκοφαντούν.

 

Διάβασε ακόμη: Πέτρος Κωστόπουλος: Έκανε την πιο τρυφερή έκπληξη στην κόρη του Αμαλία για το Πάσχα! (Φώτος)

 

Για το θέμα μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει γίνει ένας χαμός στο Facebook και στο Instagram από όταν πήγα «Στη φωλιά των Κου Κου» πως αγόρασα coins και έβγαλα 2,3 εκατομμύρια ευρώ

Στη συνέντευξη δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτα! Και κανένας δεν μπήκε να δει την εκπομπή για να καταλάβει…

Αυτό δημιουργεί μια κατάσταση απάτης εις βάρος μου, άρα δείχνει εμένα απατεώνα σε σχέση με άλλους. Αν εγώ ωθήσω εσένα να ψωνίσεις, στην ουσία εγώ είμαι απατεώνας.

Στην ουσία, όμως, όλο αυτό είναι ψεύτικο. Πήγα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ψάχνουν να τους εντοπίσουν. 

Το Facebook είναι μια αλητεία, όλος ο πλανήτης το έχει κατηγορήσει. Εμένα αυτή τη στιγμή μου έχει γυρίσει το κρανίο ανάποδα και λέω να βγάλω κανά φράγκο! Μου στέλνουν μηνύματα και που λένε “Άντε πάλι τα οικονόμησες;”. Αυτό που δημιουργεί πολλά προβλήματα ακόμη και δικαστικά. Πρόκειται για χοντρή απάτη».

Λίγο μετά συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Κάθε τόσο αλλάζουν τη φωτογραφίες που τις παίρνουν από τη Google ή από το Instagram. Κι εγώ έχω τόσα προβλήματα, έχω φαλιρίσει και θα έβγαινα να πω ότι κέρδισα τα εκατομμύρια;».

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Πέτρος Κωστόπουλος: Αποκαλυπτικός για το χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού

 

Πέτρος Κωστόπουλος: Ξέσπασε εναντίον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! «Κανείς δεν την ήξερε…» (Βίντεο)

 

 

Home