Thumbnail

Μάνος Παπαγιάννης - Αγγελική Δαλιάνη: Σοκαρισμένοι από τη δολοφονία στην καφετέρια τους (Βίντεο) Μάνος Παπαγιάννης - Αγγελική Δαλιάνη: Σοκαρισμένοι από τη δολοφονία στην καφετέρια τους (Βίντεο)

Οι πρώτε δηλώσεις για τη στυγερή δολοφονία
Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με τη στυγερή δολοφονία νεαρού άντρα που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, μέσα σε καφετέρια στο Περιστέρι. 

Συγκεκριμένα, χθες γύρω στις 8 το βράδυ, ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο άνδρα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Δράστης και θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια.

Αξίζει να αναφερθεί πως η καφετέρια ανήκει στον γνωστό ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη και τη σύζυγο του Αγγελική Δαλιάνη, που είναι σε κατάσταση σοκ μετά την είδηση της δολοφονίας. 

 

Διάβασε ακόμη: Αγγελική Δαλιάνη: Μας συστήνει για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή της (Φώτο)

 

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Open, "Καλοκαίρι #not", μίλησε η συνήγορος του Mάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, πλην όμως, αμέσως έφτασε στο σημείο, διαχειρίστηκε με πολύ ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό, ήταν στο πλευρό των συνεργατών του, συνεργάστηκε με τις Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση. Σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, δυστυχώς είναι δυσάρεστες ειδήσεις αυτές, αλλά όπως ξέρετε είναι μια καθημερινότητα όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχει αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό».

 

Διάβασε επίσης: 

Αγγελική Δαλιάνη: Οι διακοπές στην Κολομβία

 

Home