Thumbnail

Άντρεα Κυριάκου: Οι τρυφερές ευχές στον Γιώργο Μερκή για τα γενέθλια του (Φώτο) Άντρεα Κυριάκου: Οι τρυφερές ευχές στον Γιώργο Μερκή για τα γενέθλια του (Φώτο)

Ανέβασε φωτογραφία του συζύγου της που ξαπλώνει με τον μικρό Λαμπρίνο και φαίνεται το προσωπάκι του
Τα γενέθλια του έχει σήμερα Τρίτη, 30/07 ο γνωστός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής, που από το πρωί δέχεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δεκάδες ευχές. 

Η όμορφη σύζυγος του Άντρεα Κυριάκου, θέλησε να του ευχηθεί και διαδικτυακά ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Γιώργου Εφραίμ που είναι αγκαλιά με τον μικρό του γιο στο κρεβάτι, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη γέννηση του. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε ουσιαστικά το πρόσωπο του μικρού Λαμπρίνου. 

Η ευτυχισμένη μανούλα μάλιστα έγραψε στη λεζάντα: «Τα πρώτα σου γενέθλια ως μπαμπάς! Χρόνια πολλά παπάκι μας!».

 

Διάβασε ακόμη: Συνέντευξη: Η Άντρεα Κυριάκου αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία την ώρα του τοκετού της (Βίντεο)

 

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής συμπληρώνει σήμερα, τα 35 του χρόνια, με τον ίδιο να βρίσκεται στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής του.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μερκής προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές του, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα: «Σήμερα έφτασα στα 35 . Τι 25, τι 35 παραμένω ο ίδιος άνθρωπος με περισσότερες εμπειρίες και συνεχίζω να έχω τα ιδία όνειρα και τους ίδιους στόχους στην ζωή μου με συνοδοιπόρους διπλά μου τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν. Το καλύτερο μου δώρο είναι η οικογένεια μου και οι λίγοι φίλοι μου που είναι συνέχεια διπλά μου αλλά για σήμερα η πρόκριση της ομάδας μου θα είναι ένα πολύ όμορφο δώρο. Καλές επιτυχίες στην ομάδα μου απόψε! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας».

 

Το MyLife εύχεται στον Γιώργο Μερκή χρόνια πολλά! 

 

Διάβασε επίσης: 

Μερκής - Κυριάκου: O γιός τους φόρεσε φανέλα Merkis Jr για να πάει πρώτη φορά στο γήπεδο! (Φώτο)

 

Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου: Βάφτισαν τον γιο τους στην Αθήνα! (Φώτος)

 

 

Home