Thumbnail

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του Έκτορα (Φώτο) Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του Έκτορα (Φώτο)

Αυτή είναι σίγουρα η πιο τρυφερή φωτογραφία πατέρα και γιου 
 Πρόκειται για έναν από τους πιο τρυφερούς και στοργικούς μπαμπάδες της εγχώριας showbiz, που αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στα δύο του παιδιά. 

Αν και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου έχει ένα πιεσμένο πρόγραμμα αυτή την περίοδο με την προετοιμασία της ομάδας του Δόξας Κατωκοπιάς, ο ίδιος βρίσκει χρόνο για να αφιερώνει στον μικρό Έκτορα και τη γλυκιά Αριάδνη. 

Τα Σαββατοκύριακα για τον ίδιο είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένα στην οικογένεια του, που φροντίζει να κάνουν όλοι μαζί αποδράσεις και δραστηριότητες.

Ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής ωστόσο, λίγο νωρίτερα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες με τα παιδιά του, από το χαλαρό Σαββατοκύριακο τους.

 

Διάβασε ακόμη: Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα του (φωτο)

 

Στην ανάρτηση του, είδαμε ίσως την πιο γλυκιά φωτογραφία που έχει με τον μικρό Έκτορα, καθώς τον έχει στην αγκαλιά του, ενώ ξαπλώνουν σε μια αιώρα. 

Στην ίδια ανάρτηση είδαμε ακόμη δύο φωτογραφίες με τα αδέρφια, με τη μικρή Αριάδνη μάλιστα να έχει στην αγκαλιά της δυο αξιολάτρευτα κουταβάκια. 

 

Διάβασε επίσης: 

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου (Φώτο)

 

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Γενέθλια με την κόρη του! Έσβησαν μαζί τα κεράκια της τούρτας (Βίντεο)

 

 

Home