Thumbnail

Τάκης Ζαχαράτος: Συγκινεί δείχνοντας για πρώτη φορά τα σημάδια της λεύκης στο κορμί του (Φώτο) Τάκης Ζαχαράτος: Συγκινεί δείχνοντας για πρώτη φορά τα σημάδια της λεύκης στο κορμί του (Φώτο)

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ποζάρει ακομπλεξάριστος στο φακό 
Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον Τάκη Ζαχαράτο, τη συνέχεια του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς μέσα από τις μιμήσεις του, φροντίζει να αφήνει ζωντανή, την μνήμη των σπουδαιότερων ηθοποιών που έφυγαν απ’ τη ζωή και όχι μόνο. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, πριν ένα χρόνο μίλησε πρώτη φορά για τη λεύκη από την οποία πάσχει. Μάλιστα ο ίδιος πιστεύει πως κάνοντας γνωστό το πρόβλημα του, ίσως βοηθήσει ανθρώπους που βρίσκονται και εκείνοι σε αντίστοιχη κατάσταση. 

Ο ίδιος για πρώτη φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Instagram, δείχνοντας και τα σημάδια της λεύκης πάνω στο κορμί του, στέλνοντας το μήνυμα πως όλα είναι καλά! 

Η λεύκη είναι δερματική πάθηση κατά την οποία περιοχές του δέρματος και των βλεννογόνων χάνουν σταδιακά την φυσιολογική τους χρωστική (μελανίνη) και γίνονται λευκές.

 

Διάβασε ακόμη: Τάκης Ζαχαράτος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά την ασθένεια από την οποία πάσχει! (Βίντεο)

 

Στη φωτογραφία τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστός, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους followers του, γράφοντας στη λεζάντα: «Να αγαπάμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι! Η καλή μου φίλη «Λεύκη» με έμαθε να αγαπώ ακόμα πιο αληθινά!». 

Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Ooh la la!» και την Σάσα Σταμάτη, ο Τάκης Ζαχαράτους είχε εξομολογηθεί: «Δεν κάθομαι εγώ στον ήλιο, ποτέ. Έχω ένα θέμα στο δέρμα μου, έχω λεύκη και δεν κάνει να κάθομαι. Είναι κληρονομική. Θέλει προσοχή γιατί άμα κάτσεις στον ήλιο βγαίνει εμπριμέ…»

 

Διάβασε επίσης: 

Τάκης Ζαχαράτος: Τρολάρει τον Ντάνο και γίνεται vıral στο διαδίκτυο! (Βίντεο)

 

H απίθανη μεταμφίεση του Τάκη Ζαχαράτου ως Melania Trump (Βίντεο)

 

 

Home