Θέκλα Πετρίδου: Απέρριψε πρόταση για εβδομαδιαία εκπομπή! 

Παρ'όλο που τα κανάλια της τάζουν γη και ύδωρ, η Θέκλα Πετρίδου εξακολουθεί να μη θέλει να βρίσκεται στην tv το επόμενο διάστημα. Η γνωστή ψυχολόγος θέλει να ασχοληθεί με τη συγγραφή και το κανάλι της στο Youtube και ό,τι κι αν της υπόσχονται, αυτή έχει πάρει την απόφασή της και δεν αλλάζει γνώμη. 

Έτσι, την ερχόμενη Παρασκευή (9/8) η Θέκλα Πετρίδου και ο Πέτρος Αθανασίου θα αποχαιρετήσουν το κοινό τους, καθώς το συμβόλαιο της γνωστής ψυχολόγου με το κανάλι Σίγμα δεν θα ανανεωθεί.  Ρίχνει λοιπόν οριστικά τίτλους τέλους στην εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το κυριακό τηλεοπτικό κοινό τις τελευταίες δύο τηλεοπτικές σεζόν. 

Η Θέκλα μοιράστηκε με το κοινό της την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση με ανάρτησή της στο Instagram. 

Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό TV MANIA, η ψυχολόγος ξεκαθάρισε τους λόγους που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.   

Διάβασε ακόμη: Θέκλα Πετρίδου: Παραιτήθηκε από το ΣΙΓΜΑ! Μάθε όλο το ρεπορτάζ ...

Διάβασε ακόμη: Θέκλα Πετρίδου: Στην αποφοίτηση του γιου της Λάζαρου στην ...

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό μία βδομάδα μετά, είπε «Ένιωσα πως οι δυνάμεις μου θα με εγκαταλείψουν. Είμαι εξαιρετικά προνοητικός άνθρωπος, αν και λανθασμένα κάποιοι εικάζουν πως επειδή είμαι αυθόρμητη και ειλικρινής, είμαι ταυτόχρονα και παρορμητική. Καμία σχέση. Είμαι εξαιρετική επαγγελματίας σε ό,τι κάνω. Σέβομαι και εκτιμώ ανθρώπους, αλλά και οργανισμούς.  Δεν υπήρχε περίπτωση να «στήσω» το κανάλι, προχωρώντας σε τρίτη σεζόν και στη συνέχεια, μεσούσης της νέας τηλεοπτικής περιόδου, να αποχωρούσα λόγω της υπερκόπωσης,  που είναι ξεκάθαρο πως θα πάθαινα εάν συνέχιζα στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς όπως τους προηγούμενους 16 μήνες. Είμαι τελειομανής και ταυτόχρονα ρεαλίστρια», ανέφερε η Θέκλα. 

Παρόλο που της προτάθηκε η παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής, κομμένης και ραμμένης στα μέτρα της, η ίδια εμμένει στην αρχική της σκέψη να απουσιάσει ένα διάστημα από την τηλεόραση, με πλήρη απασχόληση στα νέα επαγγελματικά βήματά της.

Έχει ανάγκη να στρέψει την προσοχή της στη συγγραφή, στο κανάλι της στο YouTube, που σταθερά αποκτά όλο και περισσότερο κοινό -και μάλιστα τον τελευταίο καιρό και αγγλόφωνο. Η γνωστή ψυχολόγος, παράλληλα θα εστιάσει σε διαλέξεις και σεμινάρια στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Διάβασε ακόμη: Θέκλα Πετρίδου: Έχει γενέθλια και μας αποκάλυψε την ηλικία της ...

Το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος η Θέκλα!

Στις 24 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το καινούριο της βιβλίο από τις εκδόσεις Ψυχογιός με τίτλο «Ψυχολογικός Πόλεμος - αντιμετωπίστε τις τοξικές συμπεριφορές στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον». Η Θέκλα Πετρίδου έχει σκοπό να περιοδεύσει φέτος σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την προώθησή του νέου της βιβλίου. 

Πηγή: Περιοδικό TV Mania

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ