Thumbnail

Σειρά με ονόματα-έκπληξη ετοιμάζει ο Απόστολος Ρήγας  Σειρά με ονόματα-έκπληξη ετοιμάζει ο Απόστολος Ρήγας 

“Room Service πλιζ” με ηθοποιούς, τραγουδιστές και...παρουσιαστές! 
Μια νέα κωμική σειρά ετοιμάζεται για τον Σεπτέμβρη με την υπογραφή του Απόστολου Ρήγα, τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν τέλη Αυγούστου. 

Πρόκειται για μία διασκεδαστική κωμωδία, η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του “Alexander Hotel”.  Χαρακτήρες έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. 

Μερικά από τα πρόσωπα που έχουν ήδη συμφωνήσει για να εμφανιστούν στα πρώτα επεισόδια είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Τάμτα, ενώ αναμένεται να παραλέσουν από τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ (και του ΣΙΓΜΑ) αρκετοί γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες. 

Διάβασε ακόμη: Δεν θα το πιστεύεις: Αγνώριστος ο Γιώργος Λιάγκας | MyLife

Τον ρόλο του μπάρμαν αναλαμβάνει ο Κώστας Καραφώτης. Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το δεύτερο Fame Story το 2003, όταν και νικήτρια στέφτηκε η Καλομοίρα, είναι η επιλογή του Αλέξανδρου Ρήγα για ένα από τους σταθερούς ρόλους της νέας του σειράς.

karafotis

Ο Καραφώτης, ήταν το άτομο που όταν αρρώστησε ο δημιουργός της σειράς, έτρεξε κοντά του για να τον βοηθήσει και να του του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, καθώς έχει σπουδάσει Ιατρική.

Διάβασε ακόμη: 

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδα: Ξανά μαζί στην Τήνο (Φώτο) | MyLife 

Διάβασε ακόμη: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκλονίζει μιλώντας για το χαμό του πατέρα ...

Στη σειρά, μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί και ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος ερμηνεύει τον διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.

Πηγή

Home