Thumbnail

Ιωάννα Τούνη: Έγινε 26! Μια φωτο που δεν περιμέναμε να δούμε (φωτο) Ιωάννα Τούνη: Έγινε 26! Μια φωτο που δεν περιμέναμε να δούμε (φωτο)

Τι αποκάλυψη έκανε πριν λίγο στα social media;
Με ένα μοναδικό τρόπο γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της η Ιωάννα Τούνη. Και η αποκάλυψη που έκανε μας άφησε άφωνους!

Σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε να κάνει βουτιά μέσα στην...τούρτα της η Ιωάννα Τούνη! Η εκρηκτική περσόνα όμως, ανέβασε τη φώτο στο instagram για να δούμε όλοι το σέξι μαγιό της και πως έγινε μετά την...βουτιά! Έστειλε το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ πριν λίγα λεπτά έκανε και την μεγάλη αποκάλυψη!

touni1

touni2

Διάβασε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με σέξι εσώρουχα στα χιόνια! (Φώτο) | MyLife

touni5

 

Τι αποκάλυψε στους followers της; 

 

Οι ερωτήσεις των φίλων της στα social media, οι οποίοι παρατήρησαν ότι ο σύντροφός της έλειπε από τα γενέθλιά της, την ανάγκασαν να το παραδεχτεί!

Είναι μόνη εδώ και ένα μήνα! 

"Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ" είπε στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη και πρόσθεσε: 

"Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας. Αλλά στην τελική αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας", είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: "Φωτιά" έβαλε στο Instagram | MyLife

Δες την ανάρτησή της

touni3

Διάβασε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Βρέθηκε σε γάμο στην Κύπρο και τραγούδησε στον ...

Home