Thumbnail

Power of Love: Μάθαμε πού μένουν οι παίκτες όταν δεν βρίσκονται στο σπίτι για τα γυρίσματα! (Βίντεο) Power of Love: Μάθαμε πού μένουν οι παίκτες όταν δεν βρίσκονται στο σπίτι για τα γυρίσματα! (Βίντεο)

Η αποκάλυψη έγινε από παίκτη του παιχνιδιού
Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους νικητές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Μπορεί το "Power Of Love" να ξεκίνησε με χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, ωστόσο αυτό άλλαξε μιας και τα νούμερα πλέον είναι πολύ ψηλά. 

Ενδιαφέρον προκαλεί και το πως γίνονται τα γυρίσματα και πως περνούν τις ώρες τους οι παίκτες αφού τελειώσουν τα γυρίσματα. 

Στην εκπομπή «Όλα Καλά» λοιπόν, ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Power of Love, τοποθετήθηκε σχετικά για όλες αυτές τις απορίες που προκύπτουν για το παιχνίδι. 

Ο λόγος για τον Ισαάκ Σεμερτζίδη, ο οποίος αποκάλυψε: «Είμαστε περί τις 8 ώρες στο σπίτι. Δεν υπάρχει καμία καθοδήγηση… Οι υπόλοιπες ώρες είναι του πριν και του μετά. Προλαβαίνουμε να κάνουμε ελάχιστες βόλτες στην Κωνσταντινούπολη».

Στη συνέχεια στο παιχνίδι και διευκρίνισε: «Δεν μένουμε σε ξενοδοχεία και ο χώρος που μένουμε είναι ελεγχόμενος από security και διασφαλίζει όλο το concept του παιχνιδιού στο ότι δεν βρισκόμαστε με τα κορίτσια».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Home