Η πιο αισθησιακή φωτογράφιση της Jennifer Aniston (φωτο)

Άψογη και κουκλίτσα η Jennifer, έχει πολύ καλή σχέση με τον χρόνο. Μπορούμε να πούμε πως όσο μεγαλώνει τόσο πιο όμορφη γίνεται!

Μια ενυπωσιακή φωτο ανέβασαν όμως οι φάν της Jennifer σε σελίδα που διατηρούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Διάβασε ακόμη: Ποια δημοφιλής και αγαπημένη ξένη σειρά επιστρέφει μετά από 25 ...

Αισθησιακή πόζα χάρισε στους εκατομμύρια θαυμαστές της η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Aniston, στην πιο σέξι (ίσως) φωτογράφισή της!

Διάβασε ακόμη: Τι έφερε κοντά τη Jennifer Aniston με τον Justin Theroux; | MyLife

Δες την εδώ !

Ρίξε και μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram και θα καταλάβεις τι εννοούμε όταν λέμε ότι "ο χρόνος δεν περνά από πάνω της".

Διάβασε ακόμη: Jennifer Aniston: Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ! (Φώτο + Βίντεο ...

Αναμένουμε λοιπόν ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ μετά από 25 ολόκληρα χρόνια που επιστρέφουν, αυτή τη φορά στους κινηματογράφους, με ακυκλοφόρητο υλικό.

Σε μια ειδική προβολή οι τυχεροί φανατικοί της σειράς στην Αμερική θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα χορταστικό αφιέρωμα 1 ώρας και 40 λεπτών.

Μάλιστα, θα βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων της Αμερικής, για τρεις ημέρες και θα προβληθεί σε 1000 κινηματογράφους στη χώρα στις 23 και 28 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου.

Κάθε βραδιά, οι υπεύθυνοι θα προβάλουν τέσσερα επεισόδια από τη σειρά, υλικό που δεν έχει προβληθεί ποτέ στο παρελθόν αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ