Thumbnail

Atakan: Λιώνει για την Κατερίνα Δαλάκα! «Θα είσαι για πάντα στα βάθη της καρδιάς μου» (Φώτο)  Atakan: Λιώνει για την Κατερίνα Δαλάκα! «Θα είσαι για πάντα στα βάθη της καρδιάς μου» (Φώτο) 

Η συνάντηση τους στην Κωνσταντινούπολη και η ανάρτηση του Τούρκου παίκτη όλο υπονοούμενα 
Πέρασε ενάμιση μήνας από την ημέρα που η Κατερίνα Δαλάκα στέφθηκε η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης, με την ίδια να έφυγε από το Survivor με το έπαθλο αλλά όπως φαίνεται και… ερωτευμένη! 

Η Ελληνίδα αθλήτρια από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκε με τον Atakan Isiktutan μέσα στο παιχνίδι, ήρθαν πολύ κοντά, ενώ μέχρι σήμερα όλοι πιστεύουν πως υπάρχει έρωτας μεταξύ τους, ωστόσο, οι δυο τους επιμένουν πως είναι φίλοι!

Μάλιστα η ίδια επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη πριν μερικές ημέρες και ο Atakan σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία τους, μ’ ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

 

Διάβασε ακόμη: Κατερίνα Δαλάκα: Μιλάει πρώτη φορά ανοικτά για τη σχέση της με τον Atakan (Φώτος)

 

Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία τους, γράφοντας στη λεζάντα ένα πολύ τρυφερό μήνυμα: Χαρακτηριστικά έγραψε: «Το άτομο που μου δίδαξε τις αλήθειες της ζωής, έφερε πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μου, είναι ένα ιδανικό άτομο. Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω στη ζωή μου και θα είσαι για πάντα στα βάθη της καρδιάς μου». 

 

 

Είναι τελικά φίλοι ή κάτι παραπάνω… εσύ τι λες; 

 

Διάβασε επίσης: 

Κατερίνα Δαλάκα – Ατακάν: Τρυφερά τετ α τετ σε ξαπλώστρα παραλίας (Βίντεο)

 

Survivor: Έλιωνε η Δαλάκα βλέποντας τον Atakan να τραγουδά! (Φώτο)

 

Home