Thumbnail

Γιώτα Κρος: Έξω φρενών με το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού λίγο πριν γεννήσει! (Φώτο) Γιώτα Κρος: Έξω φρενών με το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού λίγο πριν γεννήσει! (Φώτο)

«Είμαι 8 μηνών έγκυος και να νιώθω το κεφάλι του μωρού να βγαίνει!!!»
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός, καθώς σε λίγες βδομάδες θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα. 

Η Γιώτα Κρος, σχεδόν ένα χρόνο μετά το γάμο της, περιμένει το δεύτερο παιδί της, καρπός του έρωτα της με τον σύζυγο και πατέρα της πρώτης της κόρης, Anthony. 

Λίγες ημέρες ωστόσο, πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της, βίωσε μια άσχημη εμπειρία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου την ταλαιπώρησε αρκετά. 

 

Διάβασε ακόμη: Γιώτα Κρος: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Anthony! (Βίντεο)

 

Μάλιστα το μοιράστηκε στην προσωπική της σελίδα στο facebook, γράφοντας ένα κείμενο με όσα έζησε νωρίτερα σήμερα το πρωί. 

Στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της έγραψε: «Καλημέρα σας. Από σήμερα να μην με φωνάζετε Γιώτα Κρος αλλά Νίκο Λεωνίδα! Πάω κλινική εγκύων στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εγγραφή! Περιμένω 2 ώρες την σειρά μου, δίνω κάρτα νοσηλείας αριθμό ταυτότητας και μου λένε ότι βγαίνει ένας ΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑ! Λέω της Εν πειράζει γράψε με πάνω του Κυρίου Νίκου να πάω να με δει γυναικολόγος! Εγέλαν. Πήγαινε αρχείο. Πάω αρχείο. Πήγαινε πίσω κλινική εγκύων και πες τους να βάλουν ένα μηδενικό στην ταυτότητα του Κυρίου Νίκου. Πάω πίσω κλινική εγκύων. Η γυναίκα εκεί θύμωσε και λεει το αρχείο πρέπει να βάλει το μηδενικό. Εν τω μεταξύ είμαι 8 μηνών έγκυος και να νιώθω το κεφάλι του μωρού να βγαίνει!!! Να με στέλνουν πληροφορίες να πάρω αριθμό μητρώου πρώτων βοηθειών για να κάνω εγγραφή. Η ουρά έφτανε ως την Πάφο. Τους έβρισα κι έφυγα. Όταν θέλει το μωρό να βγει θα καλέσω ambulance.

Χέρια ψηλά. Κύπρος 2019» 

Η ομάδα του MyLife της εύχεται να πάνε όλα καλά και με ένα πόνο! 

 

Διάβασε επίσης: 

Γιώτα Κρός: Βάζει στην κόρη της να ακούσει όπερα και η αντίδρασή της είναι επική! (Βίντεο)

 

Η Γιώτα Κρός ξεσπά δημόσια: «Εν αντρέπεστε τίποτε!» 

 

 

 

Home