Thumbnail

Δύσκολες ώρες για την Κάλια Ελευθερίου! Ο θάνατος που τη λύγισε (Φώτο) Δύσκολες ώρες για την Κάλια Ελευθερίου! Ο θάνατος που τη λύγισε (Φώτο)

«Σήμερα έχασα μία παιδική μου φίλη…» 
Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Κάλια Ελευθερίου, ύστερα από τις καλοκαιρινές της διακοπές που έκανε στην Κύπρο. 

Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας καθώς σε λίγες βδομάδες θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΙ στη μεσημβρινή ζώνη του καναλιού. 

Ως γνωστόν η ίδια λατρεύει τα social media όπου ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας τα πάντα με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

 

Διάβασε ακόμη: Κάλια Ελευθερίου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή που δεν περιμέναμε (Βίντεο)

 

Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η ίδια μας ενημέρωσε πως έφυγε από τη ζωή το σκυλάκι της που είχε για χρόνια. Συγκεκριμένα ανέβασε δύο φωτογραφίες με τον σκύλο της, γράφοντας στη λεζάντα ένα συγκινητικό κείμενο.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Σήμερα έχασα μια παιδική μου φίλη. Και δεν πρόλαβα καν να την αποχαιρετήσω. Να λέτε κάθε μέρα “σ’ αγαπώ” σε αυτούς που αγαπάτε... και να αγκαλιάζετε κάθε μέρα τα ζωάκια που είναι στην ζωή σας! Τίποτα δεν είναι δεδομένο! #rip my girl Claudia!». 

 

Διάβασε επίσης: 

Κάλια Ελευθερίου: Μόλις έκανε την πιο εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της! (Φώτος)

 

Είναι επίσημο! Η Κάλια Ελευθερίου στο πλευρό του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ

 

 

Home