Thumbnail

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον σύντροφό της στο Τόκιο! (Βίντεο) Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον σύντροφό της στο Τόκιο! (Βίντεο)

Δες φωτογραφίες από το ρομαντικό τους ταξίδι
Αν και η σχέση τους μετρά λίγους μήνες, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως είναι στα καλύτερα της, δίπλα στον γοητευτικό επιχειρηματία, Φίλιππο Τσαγκρίδη. 

Το ζευγάρι, βρίσκεται στα αρχικά στάδια της σχέσης του, με την όμορφη παρουσιάστρια να προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα προσωπικά της, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει τα ταξίδια.

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στην  όμορφη Κέρκυρα, ενώ χαλάρωσαν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Αμέσως μετά την Κέρκυρα, το ζευγάρι ετοίμασε βαλίτσες και ταξίδεψε μέχρι το Τόκιο, με την Κατερίνα Καινούργιου να ανέβασε διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους και από το υπέροχο δείπνο που είχαν οι δύο τους. 

 

Διάβασε ακόμη: Εφοπλιστής και κούκλος ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου!

 

Στο ίδιο ύφος και ο καλός της, ανέβασε φωτογραφίες από τα εντυπωσιακά πιάτα που δοκίμασαν στο INUA  και «πρόδωσε» πως είναι μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου στο Τόκιο.

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου;

Ο Φίλιππος – Αλέξανδρος είναι γιος του Στέφανου Τσαγκρίδη και της Ειρήνης Παναγοπούλου. Είναι εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου, του θεμελιωτή της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου και που το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα όταν απήχθη το 2009.

Ο 29χρονος ακολουθεί την παράδοση της οικογένειας καθώς ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Σπούδασε στην Καλιφόρνια και αγαπάει τη σύγχρονη τέχνη.

 

Διάβασε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με μπικίνι και εντελώς άβαφη

 

Κατερίνα Καινούργιου: Μαγευτικές διακοπές στη Βαρκελώνη (Φώτος)

 

 

 

Home