Thumbnail

Δέσποινα Βανδή: Πάθαμε πλάκα με τους κοιλιακούς της! (Φώτο) Δέσποινα Βανδή: Πάθαμε πλάκα με τους κοιλιακούς της! (Φώτο)

Δίνει συμβουλές για όσους θέλουν να γυμναστούν
Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, που φροντίζει με γυμναστική και καλή διατροφή. 

Η Δέσποινα Βανδή έχει ένα κορμί που θα ζήλευαν και 20άρες, καθώς έχει θέληση και πείσμα για να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της. 

Η αγαπημένη τραγουδίστριας αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί με επιτυχία στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος, αποδεικνύοντας πως μπορεί να σταθεί μοναδικά και σε θεατρικές παραστάσεις. 

 

Διάβασε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Γυμνάζεται σκληρά στο γυμναστήριο (Βίντεο)

 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προέτρεψε όλες τις διαδικτυακές της φίλες να γυμναστούν και να αποκτήσουν ένα υγιές κορμί με τον καλύτερο τρόπο, δείχνοντας μας τους εκπληκτικούς της κοιλιακούς! 

Στην ανάρτηση της μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν! Όσο κάτσαμε, κάτσαμε! Αφήστε τώρα τις δικαιολογίες και τα…πιρούνια κάτω!!! Πάμε να ξαναβρούμε τη φόρμα μας! Μια ωρίτσα την ημέρα! Έστω 45’! Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στον εαυτό σας! Μην το διαπραγματεύεστε! Θα είναι η δική σας ώρα! Κάντε το προτεραιότητα σας! Θα δείτε Πόσο θα αλλάξει η διάθεση σας! Εσείς ειδικά που ζείτε κοντά στη φύση είστε τυχεροί! Βγείτε για γρήγορο περπάτημα»!

 

Διάβασε επίσης: 

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός μαθαίνει SUP στη Δέσποινα Βανδή (Βίντεο)

 

Το 'τρελό' καλοκαίρι της Δέσποινας Βανδή! (φωτος)

 

 

 

Home