Thumbnail

Βάσω Λασκαράκη: Λιώνει στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου (Φώτο) Βάσω Λασκαράκη: Λιώνει στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου (Φώτο)

Αυτή είναι η πιο ερωτική φωτογραφία του ζευγαριού 
Τέσσερις μήνες πέρασαν από την ημέρα που η δημοφιλής ηθοποιός και ο γνωστός σεφ, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. 

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, περνάνε το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί ως παντρεμένοι, με τις φετινές διακοπές να τους μένουν σίγουρα αξέχαστες. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι, από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα που απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έχουν επισκεφθεί αρκετά μέρη, όπως Σαντορίνη, Ίο και Κρήτη, ενώ αρχές Ιουλίου ταξίδεψαν στην Disneyland με τα παιδιά τους.

 

Διάβασε ακόμη: Λασκαράκη - Σουλτάτος: Ξεκίνησαν μποξ και μας δείχνουν στιγμιότυπα της προπόνησης τους! (Βίντεο)

 

Η όμορφη ηθοποιός ωστόσο, φροντίζει να μας ενημερώνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για το πώς περνάνε στις διακοπές τους, με την τελευταία της ανάρτηση να έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφία όπου είναι στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου μπροστά στη θάλασσα, γράφοντας στη λεζάντα: «Αυτό #mysummer#mylife#meandyou»

Δες την ανάρτηση της: 

 

Διάβασε επίσης: 

Βάσω Λασκαράκη: Τρολάρει τον Λευτέρη Σουλτάτο μέσα στη Disneyland (Φώτο)

 

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Στη Disneyland μετά το γαμήλιο πάρτι στη Νάξο! (Φώτο)

 

 

 

Home