Thumbnail

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά σε follower για σχόλιο που της έκανε για το... μουστάκι της! (Φώτο) Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά σε follower για σχόλιο που της έκανε για το... μουστάκι της! (Φώτο)

Ακομπλεξάριστη δίνει επική απάντηση στο περιπαιχτικό σχόλιο που δέχτηκε 
Είναι μια από τις πιο ετοιμόλογες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο, ιδιαίτερα όταν αφορά την ίδια και την προσωπική της ζωή. 

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, η Ελεονώρα Μελέτη ανεβάζει συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της, τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής της πορεία, ενώ πολλές ήταν οι φορές που την είδαμε να απαντά και στους διαδικτυακούς της φίλους. 

Πριν από λίγες ημέρες,  η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά την κορούλα της, λέγοντας πως η μικρή είναι πως αυτή είναι η αγάπη της ζωής της.

Η φωτογραφία δέχτηκε δεκάδες σχόλια, καθώς ήταν ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή μητέρας και κόρης. 

 

 

Διάβασε ακόμη: Eλεονώρα Μελέτη: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της (Φώτο)

 

Ένα σχόλιο ωστόσο, ήταν αρκετό να ενοχλήσει την παρουσιάστρια, καθώς κάποιος τη ρώτησε αν έχει μουστάκι, με την ίδια να δίνει μοναδικά την απάντηση της. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ναι έχω μουστάκι. Εμένα να ρωτάς. Όχι τους τρίτους στο προφίλ μου. Είναι “μουστάκι” από πανάδες και όχι από τρίχες. Είναι ορμονικό και με την εγκυμοσύνη έγινε χειρότερα. Εμένα δε με πείραξε που με ρώτησες. Ανήκω στις τυχερές που ο άντρας τους δηλώνει ερωτευμένος ακόμα και αν έχουν μουστάκι. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που έρχονται σε δύσκολη θέση όταν θίγεις την εμφάνισή τους, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά. Και να ξέρεις πως τα αυθεντικά αρσενικά είναι διακριτικά».

 

Διάβασε επίσης: 

Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της! Δες πόσο μεγάλωσε (Φώτο)

 

Ελεονώρα Μελέτη: Στην παραλία με την κόρη της Αλεξάνδρα (Φώτο)

 

 

 

Home